NordicBet udbetaler på FC København som mestre

NordicBet udbetaler på FC København som mestre

Spiludbyderen NordicBet udbetaler på FC København-mesterskab allerede i begyndelsen af december. Det er konsekvensen af løvernes suveræne sæson med succes i Superligaen, Champions League og DBU Pokalen.

Med hele ti kampe tilbage af Superliga-sæsonen vælger NordicBet nu at udbetale gevinster til alle kunder, der har spillet på FC København som danske mestre. Selskabet har aldrig udbetalt gevinst på en dansk mester så tidligt på sæsonen. Efter den knebne sejr i arhus over AGF, kan de suveræne Løver gå på vinterpause med 11 points forspring ned til nummer to fra Brøndby, og hele 21 points forspring til FC Midtjylland.

Et ganske suverænt facit, der nu får NordicBet til at tage konsekvensen og udbetale gevinster til alle kunder, som har spillet på, at FCK vinder mesterskabet. Det er aldrig tidligere sket, at selskabet har udbetalt gevinst på en dansk mester allerede ved vinterpausen.

“FC København er med afstand det bedste hold i ligaen. Deres forsvar har kun lukket otte mål ind i hele sæsonen, og deres trup er både bredere og dyrere end konkurrenternes. Forfølgerne har simpelthen ikke den stabilitet, der skal til for at true førstepladsen. Vi er derfor ganske trygge ved at udbetale gevinster til de kunder, der har satset på et FCK-mesterskab”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Spiludbyderen har også allerede nu taget et kig i krystalkuglen for 2017. Således er man allerede nu klar med odds på københavnernes første kamp i knockout-runden i Europa League imod PFC Ludogorets fra Bulgarien. Ståles tropper lægger ud på udebane i første kamp, hvilket må ses som en lille fordel. Oddssætterne vurderer kampen til at være helt lige – med en lille hjemmefordel til bulgarerne.

Spil på FC København i Europa League her

NordicBet udbetaler på FC København allerede midt i december

Den skandinaviske spiludbyder er klar med en af markedets mest spændende velkomstbonusser. Du får lige 100% – op til 2.000 kr. Gennemspilskravene er ganske fine. Bonussen skal spilles igennem seks (6) gange til minimum odds 1.50. Det placerer bonussen helt fremme i klassen ift. de andre tilbud. Læs mere om spiludbyderen med det flotte velkomsttilbud, gratis livestreaming og en flot mobil app lige her.

(Artikelfoto: Guillaume Baviere / Flickr)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.