Nu kan du benytte Skrill på mobilen – hent den nye app

Skrill med ny app til iOS og Android

Skrill er et af danskernes foretrukne betalingsmidler på nettet, når det handler om spil på nettet. Nu er det blevet endnu nemmere og bedre at benytte den populære e-wallet / digitale tegnebog. Skrill er nemlig klar med en splinterny app, som vi tager pulsen på.

Skrill har været en fast bestanddel af online betting- og spilleverdenen siden tidernes morgen. I mange år var selskabet kendt som Moneybookers, men indenfor de seneste år har de rebrandet sig til et lidt mere tidssvarende navn. Med det nye brand følger naturligvis også ansvaret om at kunne følge med Neteller, PayPal og alle de andre udbydere af digitale betalingsservices. Den nye app tager dem et godt stykke ad vejen, og vi kan klart anbefale danske Skrill-kunder at give den et skud.

Som vi kender det fra flere danske webbank-løsninger tilbyder Skrill en lækker pinkode-funktion, der betyder at du kun skal indtaste fem cifre for at få adgang til kontoen. Det er et stort plus i disse lidt besværlige Nem-ID-tider. Transaktionshistorikken er der ikke så meget hokus-pokus over, og den virker som den skal. Man kan nemt lokalisere eller søge efter sine transaktioner.

Alt i alt virker app’en ganske som forventet. Den indeholder ingen nyskabende elementer, men indtil man kan betale hos spiludbyderne med MobilePay, Paii og Swipp, så er det en ganske fin løsning.

Hvad kan jeg med den nye app?

  • Se din konto-balance og ind- og udbetalingshistorik. Alle beløb er real-time
  • Upload penge til din konto, send penge til venner og hæv penge
  • Hvis du har en konto med forskellige valutaer kan du skifte mellem disse
  • Du har nem og hurtig adgang til din konto med en pinkode-login med blot fem cifre
  • Hvis du er VIP-kunde kan du se dine VIP point

Skrill-appen er i skrivende stund tilgængelig på iOS (altså Apples styresystem til bl.a. iPhone og iPad) og Android (styresystem brugt af rigtig mange forskellige mobilproducenter).

Læs vores anmeldelse af Skrill

Opret konto hos Skrill

Af sikkerhedsmæssige årsager har vi valgt at benytte Skrills egne produktgrafiker.

Besøg Skrill – se danskerne favorit betalingsløsning til spil på nettet