Ny lækker mobil app fra NordicBet

NordicBet er ude med en ny mobil app - og vi er glade for den!

Spiludbyderen NordicBet har opgraderet stort på mobilfronten. Selskabet kan nu tilbyde sine kunder en ny lækker mobil app, og lad det være sagt med det samme: Den er spritlækker! Man har hidtil kun kunne spille på mobilen hos NordicBet via browseren i ens mobil, men det er der nu lavet om på. En helt ny “native app” placerer selskabet helt fremme i racet om at tilbyde kunderne den bedste spiloplevelse på mobilen. Læs mere om hvad du kan se frem til.

NordicBets mobil app byder på nye features

Der skal ikke herske tvivl om, at selskabets tidligere browser-version ikke kunne konkurrere med de bedste spiludbyderes native apps – altså specifikke apps, ikke bare en mobiloptimeret hjemmeside. Det er der nu lavet om på, og vi er ret vilde med den nye app. Vi har taget et kig på den nye app og giver dig her vores umiddelbare indtryk.

Lækkert design

Designet er lækkert og luftigt. Det er holdt i spiludbyderens traditionelle blå og hvide farver, og det fungerer rigtigt godt. Det er hverken for tungt eller overfyldt. Hvor designet på hjemmesiden måske virker en anelse outdated, så forholder det sig anderledes med app’en.

Lobby

Lobbyen giver dig adgang til kampe, som er i gang eller snart begynder. Sidstnævnte feature er lækker, og selv om den på ingen måde er revolutionerende, så er den i dette tilfælde fremhævet på en fed måde. Det tilføjer lige det lille ekstra twist af “live”-følelse. App’ens lobby byder også på en slags mosaik-oversigt (se billede 2), hvor man kan tilgå odds fra udvalgte klubber. Det har vi heller ikke set før – en ny slags måde at søge på.

Nem adgang til kontoinformationer

Trykker man på den lille person oppe i højre hjørne slider app’en til siden, og man kan nu tilgå sine kontooplysninger, beskeder, bonusser og spilhistorik. Selve den del af app’en er ganske ordinær, men vi kan godt lide at indholdet ikke åbner i et helt nyt “vindue”. Denne funktion kan flere af de andre spiludbydere bestemt lære af, og her tænker vi mere specifikt på Unibet.

Lækker navigation

Navigationen i apps kan ofte være det, der definerer om det er en god eller dårlig brugeroplevelse. NordicBets mobil app er bestemt på højde med de bedste på den front. Navigationen ude til venstre giver nem adgang til livebetting, livestreaming, “starter snart”, top 25 og favoritter. Muligheden for at vælge egne favoritter kender vi f.eks. fra Betfairs app, og det virker også ret godt her. En søgefunktion i toppen af skærmen giver lige navigationen et ekstra plus i bogen. En funktion vi i den grad også savner hos nogle af konkurrenterne. Det er ikke altid lige nemt at finde rundt med mere end 20.000 forskellige væddemål at vælge i mellem.

Livestreaming

Spiludbyderen har købt rettighederne til at livestreame kampe fra nogle af verdens bedste ligaer, og det gør det lige pludselig ganske meget sjovere at livebette. Hos NordicBet kan du livestreame tusindvis af kampe ganske gratis – bl.a. fra Bundesligaen, La Liga og Serie A. Kvaliteten er høj og forsinkelsen er minimal. Ofte vil signalet være hurtigere end det du har på dit tv. Læs mere om livestreaming hos spiludbyderne.

Alt i alt er vi ganske imponerede over den nye mobil app fra NordicBet. Førstehåndsindtrykket tegner ganske godt, og er du træt af den tidligere mobile browser skal du skifte med det samme. Den nye mobil app er tilgængelig i både App Store (iPhone) og Google Play (bl.a. Samsung, Sony og HTC). Da selskabet er en del af Betsson Group som også ejer Betsafe, vurderer vi, at søsterselskabet også snart kan tilbyde en lignende mobilløsning til selskabets danske kunder. Indtil da glæder vi os over at kunne benytte NordicBets nye app.

Lige nu: Få 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr. hos NordicBet