Nyt fra Danske Spil: Spil på Roskilde Festival

Spil på Roskilde Festival 2015

Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, er nu klar med et særdeles nyskabende tilbud til alle musikelskere og festivalgængere. Du kan nu spille på hvilke koncerter på årets Roskilde Festival, som opnår den bedste anmeldelse i medierne. Der er i skrivende stund odds på hele otte koncerter på landets største festival. De otte bands/acts du kan spille på er: Paul McCartney, Pharrel Williams, Mew, MUSE, Kendrick Lamar, Nicki Minaj, Suspekt og Disclosure.

Sådan spiller du på Roskilde Festival

  • Opret en konto hos Danske Spil. Log ind og gå til Oddset-sektionen. Dernæst vælger du “Underholdning” og “Roskilde Festival”.
  • I skrivende stund er der odds på otte koncerter, der er sat op som head 2 head – dvs. at man spiller på hvilken af to koncerter, der efterfølgende opnår den bedste anmeldelse. Det er Gaffa.dk, Ekstra Bladet og Politikens anmeldelser, der ligger til grund for den samlede karakter.

Spil på Roskilde Festival hos Danske Spil

Spil på Roskilde Festival her

Det bliver spændende at se, hvordan spillerne tager imod det nye tiltag. Der er ingen tvivl om, at det er svært at have en edge på spillene, og alt fra tidspunkt til dårlig lyd, vejr og sætliste kan have indflydelse på det samlede resultat. Der er også den risiko, at den enkelte anmelder blot har en dårlig dag. Det er slet ikke et usandsynligt scenario, hvis den notorisk ganske kritiske Thomas Treo fra Ekstra Bladet er i spil som anmelder. De otte udvalgte koncerter kan alle beskrives som hovednavne, og de er alle programsat til Orange Scene – festivalens klart største scene.

Roskilde Festival 2015 løber af stablen i perioden lørdag d. 27. juni til og med lørdag d. 4. juli. Ovenstående spil har spilstop onsdag d. 1. juli, hvor superstjernen Pharrell Williams er med til at åbne orange scene. Du kan læse alt om årets største koncert på hjemlig grund her.

Spil på Roskilde Festival her

(Billede: Flickr / Hunter Desportes)

Spil på Paul McCartney, Muse og alle de andre på Roskilde Festival