Nyt spændende velkomsttilbud fra Betfair

Nyt spændende velkomsttilbud fra Betfair

Den populære britiske spiludbyder Betfair er på banen med endnu et spændende velkomsttilbud til alle nye sportsbook-kunder. Spil 100 kr. på en valgfri fodbold-triple og skulle du tabe, så får du et 100 kr. freebet. Spiller du yderligere 100 kr. på et væddemål, så udløser det hele tre freebets á 100 kr. stykket. Alt i alt får du altså hele fire freebets til en samlet værdi af 400 kr. Det lyder en anelse kompliceret, men det er det slet ikke. Følg med i nedenstående gennemgang og modtag et velkomsttilbud uden en masse besværlige krav.

Sådan modtager du det nye velkomsttilbud fra Betfair

  • Opret en konto hos Betfair Sportsbook. Benyt venligst dette link eller klik på nedenstående banner – ellers kan du nemt gå forkert inde på deres side. Benyt samtidig bonuskoden ZSK535.
  • Foretag en indbetaling. Spil min. 100 kr. på en valgfri fodbold-triple – dvs. tre kampe på en kupon. Går du hen og taber på din triple, så modtager du et 100 kr. freebet. Et freebet kan du derefter benytte til hvad du nu lyster. Husk dog på, at når man benytter et freebet, så beholder man kun overskuddet. Det kan derfor ikke betale sig at være alt for fedtet med oddsene.
  • Spil derefter 100 kr. på et nyt væddemål. Minimum-odds skal være 1.20. Du vil derefter være kvalificeret til hele tre (3) styks 100 kr. freebets. Du kan spille på alle sportsgrene og markeder.

Modtag det spændende velkomsttilbud her

Det med småt

  • Dette tilbud gælder kun for spil på Betfair Sportsbook – ikke Betfair spillebørsen.
  • Den kvalificerende triple skal spilles på fodboldkampe. Du skal spille for mindst 100 kr. – men du må gerne spille for mere.
  • Freebets (freebets tokens )udbetales typisk 24 timer efter den kvalificerende kamps afslutning.
  • Dine freebets skal bruges indenfor 30 dage, og hele beløbet pr. freebet token skal benyttes på ét spil. Dvs. at hvis du har et 100 kr. freebet skal du spille for 100 kr. på det væddemål. Alle freebets skal placeres til min. odds 1.20.

Klik på nedenstående banner og modtag hele fire freebets á 100 kr.

Få hele fire freebets i velkomsttilbud hos Betfair

Vi har her på Oddsfan.dk samlet en lettilgængelig oversigt over de bedste bonusser og tilbud fra spiludbyderne. Se listen med gode bonus-tilbud her.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet