Odds-boost på Bayern og Lewandowski i Bundesligaen

Få odds-boost på Bayern og Lewandowski i Bundesligaen hos Unibet

Bundesligaen fløjtes i gang i denne uge og hos Unibet kan du lige nu få odds-boost på FC Bayern og Lewandowski. Spil på at Bayern vinder mesterskabet og at Lewandowski bliver topscorer, og få et forhøjet odds på kombinationen. Du får odds 4.00 i stedet for det normale odds på 2.66, og dermed er der 50% højere odds at hente. Tilbuddet er tidsbegrænset og gælder kun indtil Bundesligaen sparkes i gang fredag d. 26. august kl. 20.30.

Sådan får du odds-boost på Bayern og Lewandowski

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til “Unibet Specials” og find spillet “Bundesliga 2016/2017 – Sæsonstart-boost”. Spil på kombinationen med Bayern som mester og Lewandowski som topscorer til odds 4.00.

Spil med de forhøjede odds her

Det med småt

  • Tilbuddet med odds-boost på Bayern og Lewandowski gælder kun indtil Bundesligaen fløjtes i gang fredag d. 26. august kl. 20.30.
  • Du skal sætte spillet i den specielle Unibet Specials-sektion. Du kan ikke få odds-boost ved at spille en kombination.
  • Der kan forekomme indsatsbegrænsninger. Forvent ikke at du får lov til at sætte lige det du har lyst til på dette vinderspil.

Få odds-boost på Bayern og Lewandowski i Bundesligaen

Er der værdi i tilbuddet? Det er svært at sige, men faktum er, at de regulære odds er 1.18 (på Bayern som tyske mestre) og 2.25 på Robert Lewandowski som Torschützenkönig. Det giver et samlet odds på 2.66, og dermed er der 50% højere odds at hente på Bayern/Lewandowski-spillet. FC Bayern er naturligvis storfavorit til at vinde sit femte mesterskab på stribe, og kun Borussia Dortmund anses til at have en realistisk chance for at byde sydtyskerne op til dans. Der er groft sagt ikke mange, der tror at “Neverkusen” og Schalke 04 har det der skal til, og ambitiøse Wolfsburg har mistet en del profiler. Alt i alt ligner det en sæson på autopilot for den nye Bayern-træner Carlo Ancelotti, men der er helt sikkert et par klubber i Ruhr-området der er uenige i det.

Odds på Bundesligaen 2016/2017 hos Unibet

På topscorer-siden er polske Robert Lewandowski naturligvis også favorit til at løbe med titlen. Den suveræne topscorer står noteret for intet mindre end 47 mål i blot 63 Bundesliga-kampe for Bayern. Læg dertil at han før det bombede løs for ærkerivalerne fra Borussia Dortmund i fire sæsoner. Pierre-Emerick Aubameyang fra netop Dortmund er næstfavorit til odds 6.50. Den lynhurtige frontangriber fra Gabon sluttede sidste sæson med hele 25 mål på kontoen, og han var dermed “kun” fem mål fra Lewandowski på en suveræn førsteplads. Andre outsidere inkluderer Javier Chicharito Hernandez og Thomas Müller. Det skal også blive spændende at se hvad Dortmunds fortabte søn, Mario Götze, kan gøre ved holdets offensiv.

Hvem bliver topscorer i Bundesligaen? Spil på Robert Lewandowski og alle de andre

Bundesligaen fløjtes i gang fredag d. 26. august kl. 20.30 med det traditionsrige opgør mellem FC Bayern München og Werder Bremen. Du kan se opgøret direkte på Eurosport 2 eller tysk ARD. Unibet livestreamer desuden samtlige kampe fra Bundesligaen i denne sæson. Det kræver blot at du har en konto. Læs mere om de mange gratis herligheder her.

Har du ikke nok i odds-boost på Bayern og Lewandowski? Vær klar til den nye sæson i Bundesligaen med en bonus eller et freebet. Vi har samlet en oversigt over markedets bedste bonusser, tilbud og freebets lige her.

(Artikelfoto: paimei01 / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet