Odds-boost på Brasilien til OL

Få odds-boost på Brasilien og Neymar under OL i Rio

Få odds-boost på Brasilien til OL i Rio. Neymar & co. er kæmpefavoritter til at vinde fodboldturneringen i hjemlandet, og man skal op med den store tegnebog for at vinde stort på brasserne. Heldigvis hjælper Unibet til med odds-boost på Brasilien. I stedet for odds 1.85 får du odds 2.25 – altså hele 20% højere odds på favoritterne. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men det betyder en kæmpe forskel, hvis du spiller efter værdi-princippet.

Sådan får du odds-boost på Brasilien til OL

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære skandinaviske spiludbyder kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til sportslobbyen og find “Unibet Specials”. Klik på “Rio 2016 – herrefodbold boost”.
  • Spil på at Brasilien vinder guldmedaljen. Det får du odds 2.25 på.

Få forhøjede odds på Neymar & co. her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder indtil fodboldturneringen fløjtes i gang d. 4. august.
  • Odds-boost på Brasilien gælder kun i den specielle “Unibet Specials”-sketion. Spil sat i den regulære odds-sektion er ikke tilsat odds-boost.
  • Der kan være indsatsbegrænsninger. Du vil måske opleve, at du ikke får lov til at spille alt det du vil på Brasilien til odds 2.25.

Få odds-boost på Brasilien til at vinde fodboldguld under OL

16 hold har kvalificeret sig til den olympiske fodboldturnering i Rio. Deriblandt hjemmebanefavoritterne Brasilien og Danmark. Det danske OL-landshold spås ikke de store chancer i turneringen, og det skyldes ikke mindst et hav af afbud fra prominente spillere. Andreas Christensen, Riza Durmisi, Pierre-Emil Højbjerg, Pione Sisto, Victor Fischer og Yussuf Poulsen er blot nogle af de spillere, som træner Niels Frederiksen må undvære i Rio. Du kan se den danske OL-trup her.

Heller ikke de andre nationer stiller i stærkeste opstilling, så hjemmefavoritten er ubetinget Brasilien, der er blevet forstærket med superstjernen Neymar. Hvert hold må stille med tre spillere over 23 år, og for hjemmefavoritternes vedkommende er det er i denne turnering Neymar, Renato Augusto og Fernando Prass. Udover disse etablerede spillere stiller brasserne bl.a. også med Marquinhos (PSG), Rafinha (Barcelona) og Gabriel Barbosa (Santos), så det er et skræmmende stærkt samba-hold.

Fodboldturneringen i Rio er naturligvis spækket med unge talenter, mens der er lidt længere mellem de etablerede og kendte stjerner. Brasilianske Felipe Anderson fra Lazio, den argentinske målmand Rulli fra Real Sociedad, sydkoreanske Heung-Min Son fra Tottenham og tyske Julian Brandt fra Leverkusen er fire spillere, som helt sikkert bliver profiler på deres respektive hold.

OL-turneringen skydes i gang torsdag d. 4. august og varer indtil finalen spilles lørdag d. 20. august.

Husk at spiludbyderne varmer op til OL i Rio med et hav af gode tilbud og bonusser. Se vores altid opdaterede bonusoversigt.

(Artikelfoto: Nazionale Calcio / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet