Odds boost på FC Midtjylland-Manchester United

Få odds boost på FC Midtjylland-Manchester United

Torsdag aften spiller FC Midtjylland imod mægtige Manchester United i Europa League. Betfair Sportsbook er klar med et særdeles godt tilbud til de mange patriotiske danske spillere og FCM-fans, som endnu ikke har en konto hos spiludbyderen. Få boostede odds på FC Midtjylland-Manchester United: Få odds 10.00 på FCM til at vinde kampen i Herning, eller odds 5.00 på at ulvene blot scorer.

Sådan får du boostede odds på FC Midtjylland-Manchester United

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betfair Sportsbook. Benyt bonuskoden ZFBJ37 ved oprettelse. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke tage imod tilbuddet.
  • Placér et pre-match singlespil på en sejr til FC Midtjylland i Europa League-kampen mod Manchester United på kampodds-markedet til det regulære odds. Den maksimale kvalificerende indsats er 100 kr. Du kan godt spille for mere på dit væddemål, men kun 100 kr. vil blive boosted.
  • Hvis du vinder på dit bet, så udbetales din gevinst fra det regulære odds efter kampens afgørelse. Dernæst udbetales din gevinst fra det boostede odds – altså differencen – som freebet tokens indenfor 24 timer. Taber du dit spil, får du din indsats tilbage (op til 100 kr.) som ét freebet.

Få odds 10.00 på FCM-sejr over Manchester United i Europa League

Få odds 5.00 på at FCM scorer i kampen på MCH Arena

Få forhøjede odds på FCM-Manchester United

Det med småt

  • Dette tilbud berettiger dig også til 1.000 kr. i freebets. Læs mere om det her.
  • Du må ikke benytte spiludbyderens Cash-Out-funktion på dit kvalificerende spil. Ved cash-out-funktionen menes der, at du lukker dit spil før tid.
  • Husk at det er Betfair Sportsbook, som tilbyder dig odds boost på FC Midtjylland-Manchester United og ikke selskabets spillebørs.

Odds på FC Midtjylland-Manchester United hod Betfair

Som du kan se på ovenstående kampodds er der god værdi at hente på kampagnetilbuddet, hvis man vil sætte sine sparepenge på de danske mestre fra FC Midtjylland. Blot odds 5.50 er det regulære kampodds på FCM-hjemmesejr hos Betfair Sportsbook. Det ordinære odds på at FCM scorer er blot 1.75, så odds 5.00 i denne kampagne er bestemt også værd at tage med.

United-manager Van Gaal er en presset mand, og det forventes at han stiller med et slagkraftigt hold på MCH Arena i Herning. Hollænderen kan ikke tåle et nederlag til ulvene, så endnu en skade (Wayne Rooney) kommer ikke ligefrem som sendt fra himlen. Hjemmeholdet må se bort fra karantæneramte Jakob Poulsen og en skadet Johan Dahlin (førstemålmand). Derudover er nytilkomne Harmeet Singh i karantæne, da han har spillet for Molde tidligere i turneringen.

FC Midtjylland-Manchester United spilles torsdag d. 18. februar 2016 kl. 19.00 og kan ses direkte på 6’eren.

(Artikelfoto: Piotr Drabik / Flickr)

Besøg Betfair Sportsbook og få odds boost på Europa League-braget