Optakt og lækre tilbud til Manchester City-Tottenham

Læs optakt og få godt tilbud på Manchester City-Tottenham

Landsholdspausen er slut, og det betyder et glædeligt comeback til Premier League på de danske tv-skærme i denne weekend. En af de kampe som der er set mest frem til, er kampen på Etihad Stadium i Manchester, hvor hjemmeholdet City tager imod Spurs. Vi varmer op til Manchester City-Tottenham med en lille optakt og et par lækre tilbud fra Betfair Sportsbook.

Manchester City-Tottenham lugter af masser af mål. I hvert fald hvis de to hold lever op til sidste sæsons to kampe, hvor der blev scoret intet mindre end tolv mål holdene imellem. Desværre for Tottenham stod City for elleve af kasserne, så det må være med en vis frygt, at holdet lørdag eftermiddag går på banen mod et af Premier Leagues mest skræmmende offensiver. Generelt er de to hold involveret i særdeles målrige kampe, når de støder sammen. De seneste seks indbyrdes kamp er alle gået over 2.5 mål – og flere af opgørene ganske klart. Man kan flere steder hente odds 1.63 på over 2.5 mål, og det kan bestemt være en mulighed.

Seneste seks indbyrdes kampe

 • 29.01.14 PRE Tottenham Manchester City 1 : 5
 • 24.11.13 PRE Manchester City Tottenham 6 : 0
 • 21.04.13 PRE Tottenham Manchester City 3 : 1
 • 11.11.12 PRE Manchester City Tottenham 2 : 1
 • 22.01.12 PRE Manchester City Tottenham 3 : 2
 • 28.08.11 PRE Tottenham Manchester City 1 : 5

Manchester City ligger pt. på andenpladsen i Premier League, og ser måske ud til at være bedste bud på en udfordrer til Chelsea i kampen om titlen. Holdet taber sjældent, og truppens bredde ser direkte skræmmende ud. Lørdag forventes det at træner Manuel Pellegrini formodentlig vil spare midtbaneprofilen Yaya Toure, som er vendt sent hjem fra landskamp i Afrika. Erstatningen forventes at blive altid farlige og evigt unge Frank Lampard, som har fået en ganske fin start på sit (måske) korte ophold på Etihad. Agüero, Dzeko, Silva og Jovetic – holdet har i hvert fald flere spillere som kan gøre ondt på et til tider lidt tungt Spurs-forsvar.

Tottenham har også fået en godkendt start på sæsonen og indtager pt. sjettepladsen. Holdet fra Nordlondon svinger dog meget i præstationerne, og det er derfor ikke altid til at vide hvor man har dem. Danske Christian Eriksen er et godt eksempel på hvordan man den ene dag kan levere en fremragende kamp, for derefter at følge det op med en anonym indsats. Spurs har i modsætning til City indtil videre ikke mødt de allerbedste hold – hverken hvis man ser på Premier League eller internationalt – hvis man ser bort fra Liverpool (0-3) og Arsenal (1-1). City har også en række Champions League-kampe i benene imod modstandere af højeste kaliber, så man kan godt argumentere for, at hjemmeholdet pt. befinder sig på et lidt andet og højere niveau.

 

Manchester City-Tottenham optakt med Unibet-eksperterne

Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er naturligvis på pletten med optakt og spilforslag til lørdagens tidlige kamp i Premier League. I videooptakten kan du bl.a. høre eksperterne kloge sig på følgende aspekter:

 • Hvad Citys indbyrdes overtag betyder
 • Forskellen på de to holds trupper
 • Værdi i handikap-sejr til hjemmeholdet?

 

Få odds 4.00 på Manchester City hos Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook er klar med et godt tilbud til alle nye kunder. Få odds 4.00 på Manchester City-sejr – hvis City vinder kampen toppes dit spil op til odds 4.00.

Sådan får du odds 4.00 på City

 • Opret en konto hos Betfair Sportsbook. Benyt dette link og bonuskoden ZEP266
 • Spil minimum 100 kr. på Manchester City-sejr på sportsbook’en. I skrivende stund får du odds 1.44 på City.
 • Vinder City toppes dit odds op til odds 4.00 – uafhængigt af hvilket odds du skulle få inden kampstart. Du får den resterende del udbetalt som freebets. Skulle Manchester City ikke vinde kampen, så får du din indsats returneret som et freebet – maksimalt 100 kr.

Få odds 4.00 på Manchester City her

Det med småt

 • Du skal benytte ovenstående link og bonuskode for at kunne drage nytte af tilbuddet. Tilbuddet gælder kun for nye kunder.
 • Tilbuddet gælder kun for spil på Betfair Sportsbook – ikke Betfair Spillebørs. Det er derfor vigtigt at du benytter ovenstående link.
 • Du skal minimum sætte 100 kr. på Manchester City for at kvalificere dig til tilbuddet.
 • Dit spil skal sættes før kampstart og det skal være et singlespil.

Eksempel:

Du spiller 100 kr. på City-sejr til odds 1.44 (som er odds på hjemmesejr i skrivende stund). Manchester City vinder og du får dermed følgende retur: 100 x 1.44 = 144 kr. i kontanter samt 256 kr. i form af freebets. Formår City ikke at vinde refunderes din indsats – op til 100 kr. i form af et freebet.

Et freebet er defineret ved at du ikke beholder indsatsen, men blot overskuddet fra dine spil på Betfair Sportsbook. Spiller du eksempelvis et 100 kr. freebet til odds 5.00 og den går hjem, så vil du modtage 400 kr.: (100 kr. x 5.00) – 100 kr. = 400 kr.

 

Manchester City-Tottenham odds fra Betfair Sportsbook

Odds på Manchester City-Tottenham fra Betfair Sportsbook

Gæt et udfald og vind et freebet

Betfair Sportsbook er på banen med endnu et godt tilbud på Manchester City-Tottenham. Denne gang drejer det sig om et tilbud som gælder for både nye og nuværende kunder.

Det gælder simpelthen om at gætte et udfald, og hvis man så har et tabende væddemål på fem udvalgte markeder (ciffertip (f.eks. 3-1), når som helst ciffertip (f.eks. 1-0 når som helst), første-, sidste- eller når som helst målscorer), så får du indsatsen refunderet som et freebet – op til 250 kr.

 • Spurs vinder kampen
 • Kampen ender uafgjort
 • Aguero scorer første mål
 • City vinder med præcist to mål
 • Silva scorer når som helst i kampen

Læs mere om dette tilbud og afgiv dit bud hos Betfair Sportsbook.

Gæt et udfald her

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus