Optakt og spilforslag: FCM-AaB

Optakt, spilforslag og gode tilbud til FCM-AaB

Liga: Superligaen
Kamp: FCM-AaB
Kampstart: Søndag d. 23. november kl. 19.00
Spilforslag: Under 2.5 mål
Odds: 2.28 hos Unibet
TV: TV3+

Søndag aften er der topkamp på MCH Arena, når hjemmeholdet FCM tager imod de forsvarende mestre fra AaB. Vi varmer op til kampen med optakt, spilforslag og et par gode tilbud.

FC Midtjylland er ustoppelige for tiden, og fører Superligaen på suveræn vis. Holdet fra heden har ikke tabt en Superliga-kamp i to måneder, og vi skal helt tilbage til 21. september for at finde sidste nederlag. Dengang var det FC Nordsjælland, der knebent slog midtjyderne på det tricky kunstgræs i Farum. Siden da er det blevet til seks sejre og en enkelt uafgjort for Glen Riddersholms tropper. FCM har vundet sæsonens syv hjemmekampe på MCH Arena, så der er virkelig tale om et stærkt hjemmehold, som tager imod et mesterhold der er inde i en travl periode.

AaB kører lige som dagens modstander også på den store klinge for tiden. Mesterholdet har vundet de tre seneste Superliga-kampe, og det ser ud til at Kent Nielsen har fået styr på sine tropper efter en lidt svingende sæsonstart. Holdet har den seneste måned spillet flere kampe af forskellig karakter – bl.a. Europa League-kamp i Kiev imod Dinamo og så sent som i onsdags landspokalkamp i Odder. Ikke overraskende endte kampene med henholdsvis et nederlag og en sejr. Man kan vel godt sige at nordjyderne er presset til en del omstillinger – både spillemæssigt og mentalt.

Til dagens topopgør i Herning er FCM uden et par vigtige profiler, og det tæller bestemt ikke til hjemmeholdets fordel. Midtstopper Patrick Banggaard og midtbanedynamo Petter Andersson er ude med karantæne, mens der også er dårligt nyt på skadesfronten. Jakob Poulsen, Morten Duncan Rasmussen, Erik Sviatchenko og Eyjolfur Hedinsson er alle ude med skade. Til gengæld er anfører Kristian Bak blevet klar efter et mindre skrub i seneste kamp.

Også Kent Nielsen har sit at se til med op til flere vigtige skader. Nordjyderne må således undvære Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson, Mathias Thrane, Kasper Pedersen og Lukas Spalvis. Det er ikke lige den cocktail af skader som Kent Nielsen har brug for lige nu, hvor et stramt program starter med dagens kamp i Herning.

FCM vs. AaB er også et opgør mellem rækkens bedste angreb og bedste forsvar. Hjemmeholdet har scoret imponerende 30 kasser i 14 kampe, mens AaB blot har lukket 10 mål ind i tilsvarende antal kampe.

Vi tror at det går hen og bliver en rigtig taktisk affære, og spiller på under 2.5 mål til odds 2.28 hos Unibet. Vi mener, at selv at om FCM indtil videre i sæsonen har kølhalet alt og alle hjemme på MCH Arena, så vanker der en anderledes svær opgave for hjemmeholdet i dag. AaB er kommet op i gear og de mange vigtige afbud hos hjemmeholdet betyder en svækket og mere forsigtig udgave af hjemmeholdet.

For

FCM er uden Petter Andersson og Morten Duncan – to af holdets to helt store offensive profiler, og det må alt andet lige betyde en svækket offensiv.

FCM er ramt af skader i bagkæden, så det er tvivlsomt om de vil og kan komme stormende som de plejer på hjemmebanen.

AaB har et særdeles godt tag på midtjyderne og har vundet de tre seneste opgør. Der er intet der tyder på, at de vil blive kørt over på MCH Arena – som så mange andre hold i denne sæson. AaB er desuden inde i en rigtig god periode, så alt tegner på en særdeles jævnbyrdig kamp.

Imod

FCM har scoret efter behag i denne sæson, og ni af holdets kampe er gået over 2.5 mål. Til gengæld er blot tre af AaBs kampe gået over. Vi vurderer dog, at de to faktorer næsten udligner hinanden.

Odds

Odds på under 2.5 mål ligger i omegnen af 2.10 – 2.28, og vi slår til på 2.28 hos Unibet. Det er en kamp som sagtens kan gå hen og blive meget lige. En kneben 1-0 sejr til et af holdene eller en målfattig pointdeling er de mest sandsynlige scenarier i vores øjne.

FCM-truppen til kampen imod AaB (fcm.dk)

1. Lasse Heinze, 3. Tim Sparv, 6. Jim Larsen, 11. Marcos Ureña, 14. Jakob Haugaard, 15. Jesper Lauridsen, 17. Kristoffer Olsson, 19. Marco Larsen, 20. Francis Dickoh, 22. Mikkel Duelund, 27. Pione Sisto, 28. André Rømer, 32. Kristian Bach Bak, 33. Paul Onuachu, 35. Frederik Møller, 36. Rilwan Hassan, 43. Izunna Uzochukwu og 44. Sylvester Igboun.

AaB-truppen til topkampen i Herning (aabsport.dk)

1. Nicolai Larsen, 5. Kenneth Emil Petersen, 6. Donny Gorter, 7. Thomas Enevoldsen, 8. Rasmus Würtz, 9. Thomas Augustinussen, 11. Nicklas Helenius, 14. Mathias Wichmann, 18. Anders K. Jacobsen, 20. Henrik Dalsgaard, 21. Kasper Risgård, 22. Carsten Christensen, 23. Nicolaj Thomsen, 25. Frederik Børsting, 26. Rasmus Thelander, 28. Viktor Ahlmann, 30. Andreas Bruhn og 31. Jakob Blåbjerg.

FCM-AaB spilles søndag d. 23. november 2014 kl. 19.00 og kan ses direkte på TV3+.

 

[divider]Brian Laudrup tror på FCM[/divider]

Brian Laudrup tipper FCM-sejr

Landsholdslegende og nuværende Unibet-ambassadør Brian Laudrup har stor fidus til de højtflyvende midtjyder og tipper hjemmesejr i dagens topopgør. Han skriver således på Unibet.dk:

Et hold der er gode til at score mod et hold, der er gode til at lukke af. Det bliver på alle måder en interessant duel, for AaB er vel et af de få hold, der virkelig kan byde midtjyderne op til dans. Hvor Glen Riddersholm er mest til det offensive, har Kent Nielsen måske mere defensiven som sit naturlige DNA. Og i de seneste indbyrdes opgør, har det være AaB, der har trukket sig sejrrigt ud af kampene. Naturligvis bliver det svært i Herning, hvor FCM har gjort MCH Arena til et uindtageligt fort i denne sæson, ligesom AaB ikke kan undgå at tænke på, hvordan de bedst hævner øretæven fra Bukarest i den kommende uges Europa League-kamp mod Steaua. Her kan AaB med en sejr rykke forbi rumænerne og vil have alle chancer for også at skulle europæisk fodbold til foråret. Naturligvis tager man én kamp ad gangen, men netop fordi det gik så galt i Bukarest, tror jeg simpelthen ikke, at den kommende kamp, kan undgå at spille ind. Ikke dermed sagt, at AaB tager let på kampen, men FCM får næppe noget bedre tidspunkt til at bryde deres dårlige stime mod AaB, end dette. FCM spiller som et tophold – og har et topholds nødvendige held – og jeg tror derfor de vil nådesløst vil straffe det mindste koncentrationssvigt hos AaB. Spilforslag: 1 – Odds 2.05

Se Brian Laudrups fire tips til weekenden.

 

[divider]Få 100 kr. retur hvis FCM ikke vinder [/divider]

Stig Tøfting tipper også sejr til hjemmeholdet

Stig Tøfting der optræder som ekspert-kommentator på Canal 9 er også klar med et tip hos spiludbyderen Scandic Bookmakers. Plæneklipperen tror lige som sin tidligere holdkammerat fra landsholdet, Brian Laudrup, også på hjemmeholdet. Scandic Bookmakers giver dig derfor ml. 50 kr. og 100 kr. retur hvis ikke FCM vinder kampen.

Sådan får du cashback på FCM-AaB

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du springe til punkt to.
  • Spil på at FC Midtjylland slår AaB. Du skal minimum sætte 50 kr. og spillet skal være et single-spil og sættes før kampens begyndelse.
  • Hvis FCM ikke formår at vinde søndagens topkamp over AaB, så får du din indsats – op til 100 kr. – refunderet som en bonus. Bonussen skal blot gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 før det er rede penge.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder for alle kunder.
  • Indsatsen skal gennemspilles én gang til minimum-odds 1.50 før pengene kan udbetales.

Få cashback på FC Midtjylland-AaB her

[divider]500 kr. tilbage i cashback hvis AaB vinder[/divider]

Få op til 500 kr. retur hvis AaB vinder kampen

Spiludbyderen NordicBet er på banen med et godt cashback-tilbud på kampen. Få op til 500 kr. retur på fire udvalgte væddemålstyper. Og det bedste? Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet. Læs mere om det lækre tilbud her.

 

[divider]Video-optakt med Unibet-eksperterne[/divider]

Optakt til FCM-AaB med Unibet-eksperterne

Se Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal diskutere kampen i nedenstående video-optakt.

 

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus