Optakt og spilforslag til Juventus-Barcelona

Optakt og spilforslag til Champions League-finalen Juventus-Barcelona

Det er blevet tid til årets fodboldhøjdepunkt, når Champions League-finalen mellem Juventus og Barcelona spilles lørdag aften i Berlin. Interessen for finalen er massiv, og spiludbyderne vælter sig i hundredvis af spillemuligheder. Vi varmer op til finalen i selskab med nogle af landets fremmeste fodboldhjerner – nemlig eksperterne fra Unibet.

 

Juventus-Barcelona – odds fra Unibet

Optakt og spilforslag til Juventus-Barcelona

Der er ingen tvivl blandt bookmakere og spillere om, at Barcelona er storfavoritter til lørdagens opgør. Oddsene på Messi & co. er blevet spillet en anelse ned det sidste stykke tid, og bookmakerne skræk-scenario vil helt sikkert være en Barcelona-sejr tilsat et mål fra den argentinske troldmand. De forskellige spiludbydere tilbyder hver især et hav af spillemuligheder, og f.eks. finder du hos Unibet 400 forskellige bets.

Spil på Juventus-Barcelona her

 

Juventus-Barcelona – holdnyt

Chiellini er ude for Den Gamle Dame, men ellers kan de to hold stille op i stærkeste opstillinger. Det forventes at bundrutinerede Barzagli overtager Chiellinis plads i forsvaret. Vi tror at de to hold stiller således op:

Juve: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra, Marchisio, Pirlo, Vidal, Pogba, Morata og Tevez.

Barca: ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez og Neymar.

Spil på Juventus-Barcelona her

 

Juventus-Barcelona – spilforslag fra Brian Laudrup

Brian Laudrup, som er eksperttipper for Unibet, tror på en kneben Barcelona-sejr. Landsholdslegenden skriver på sin blog på spiludbyderens hjemmeside følgende:

“Årets CL-finale er en kamp der virker lige så drilsk som det danske sommervejr! Det er to forskellige stilarter, der står overfor hinanden: Barcelona som de mest boldbesiddende og Juventus dem, der satser på omstillingerne. Ingen hold har rigtig været i stand til at dæmme op for Barcelonas skræmmende offensiv i denne sæson, men de, der nok har den bedste chance for det, er netop Juventus. For er der et hold, der stadig besidder de klassiske italienske dyder – og er i stand til at lukke ned for en fodboldkamp – så er det Juventus. Med fundamentet hos de italienske forsvarsspillere og målmand Buffon, har Juventus i hvert fald de taktiske redskaber, der kan forstyrre Barcelona. Men når det så er sagt, er de altså oppe mod Neymar, Messi og Suarez, der har scoret 25 mål alene i Champions League – og 120 i alt i denne sæson! Så uanset hvor solidt Juventus forsøger at stå, tror jeg de ender med at tabe kampen mod al den klasse og dynamik, som Barcelona har oppe foran. Men jeg tror også, at Barcelona kommer til at skulle væbne sig med tålmodighed, for det er nu engang den største kamp i sæsonen for begge hold, og det kommer helt naturligt til at sætte sit præg på spillerne. I øvrigt har disse store finaler det med at være præget af både taktisk forsigtighed og nervøsitet, så det er også vel muligt, at holdene bruger de første 45 minutter på at se hinanden an. I det hele taget har jeg svært ved at se dette blive en kamp med mange mål. Jeg tror på en beskeden Barca-sejr i en kamp, der først åbner op i de sidste 45 minutter”.

Spilforslag 1: Barcelona vinder & Under 2,5 mål: 3.50

Spilforslag 2: Uafgjort ved halvleg: 2.28

 

Optakt med Bischoff, Marxen og Sigdal

Ekperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er som altid klar med en grundig optakt og gode tips. Til Champions League-braget i Berlin kan du kan bl.a. blive klogere på følgende aspekter:

  • Hvad rutinen og to sammenspillede hold får af betydning.
  • Hvilke kæder er stærkest for de to hold?
  • Hvordan får Juve lukket ned for Barcas drømmeangreb?
  • Juves fordel i luftspillet.
  • Hvilke alternative spil, der er værd at se på.

Spilforslag fra Bischoff, Marxen og Sigdal

Champions Legaue-finalen Juventus-Barcelona fløjtes i gang lørdag d. 6. juni kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+. Hvis du ikke kan se den kanal, så viser tyske ZDF også kampen.

Husk også at der er masser af gode tilbud på kampen hos de mange spiludbydere. Unibet er f.eks. klar med et sprødt tilbud om et risikofrit live-spil på 300 kr. – UDEN GENNEMSPILSKRAV. Læs mere om dette tilbud her.

Spil på Juventus-Barcelona her

(Billeder: Unibet / YouTube)

Spil på Champions League-finalen og få et 300 kr. risikofrit live-spil