Optakt, spilforslag og lækkerier til Manchester United-Chelsea

Optakt, spilforslag og lækkerier til Manchester United-Chelsea

Manchester United tager søndag eftermiddag imod det suveræne førerhold i Premier League; Chelsea. Vi varmer op med optakt, spilforslag og et par lækre tilbud fra spiludbyderne.

Manchester United-Chelsea plejer at være en kamp om de absolutte topplaceringer i Premier League, men i år har De Røde Djævle fra Manchester haft svært ved at følge med i tabellen trods flere markante indkøb op til sæsonen. Opgøret er således “blot” en kamp mellem rækkens nummer otte og ét – og dermed er topopgør måske ikke en helt rammende beskrivelse. Det ændrer dog ikke på, at der er tale om et af de største opgør i Premier League i nyere tid, og søndagens opgør er bestemt ingen undtagelse.

Manchester United har under den nye manager van Gaal oplevet både op- og nedture. Forsmædelige nederlag til bl.a. Swansea, Milton Keynes og Leicester skæmmer de ellers habile takter som holdet har vist. De nye spillere Shaw, Falcao og Di Maria har gjort det stærkt, og man aner tegningen til noget stort. Søndagens gigant-opgør imod Chelsea bliver holdets første test imod et klassehold, og det gør det ikke mindre svært at vide hvor man rent faktisk har holdet fra Old Trafford. Forsvaret har sejlet indtil videre, og det kan blive et stort problem i mod Premier Leagues målmaskine nummer 1: Diego Costa. Diego Costa har været lidt skadet i denne uge, så der er måske tvivl om topscorerens indsats på Old Trafford.

Chelsea cruiser tilsyneladende igennem sæsonen indtil videre. Holdet har vundet alle kampe på nær udekampen imod Manchester City, og i tabellen er der allerede skabt et hul ned til de andre favoritter til titlen. Manchester City tabte lørdag overraskende til West Ham, og dermed kan Mourinhos tropper lægge yderligere afstand til førsteudfordreren til titlen. I midtugen blev Maribor pulveriseret med 6-0 i Champions League, så det er et skarpt hold som den “specielle” manager sender på banen.

Manchester United er uden Wayne Rooney i dagens opgør, og det styrker bestemt ikke hjemmeholdets muligheder. Også Michael Carrick er lige på vippen, mens Di Maria er blevet meldt klar. Chelsea må undvære Remy i front, så Drogba ser ud til at få en rolle i dagens opgør. Cesar Azpilicueta afsoner karantæne. Alt i alt ser Chelsea ud til at stå med de bedste kort i forhold til skades- og karantænesituationen.

Manchester United

De Gea, Lindegaard, Amos, Johnstone, Rafael, Shaw, Rojo, Blackett, Thorpe, Smalling, Jones, Pereira, Blind, Fletcher, Fellaini, Anderson, Carrick, Young, Herrera, Mata, Januzaj, Di Maria, Falcao, Van Persie og W Keane.

Chelsea

Courtois, Cech, Ivanovic, Luis, Fabregas, Zouma, Ake, Oscar, Hazard, Drogba, Mikel, Salah, Matic, Willian, Cahill, Terry, Christensen, Boga, Baker, Schwarzer og Solanke.

Brian Laudrup tipper Manchester United-Chelsea

Unibet-ambassadøren Brian Laudrup er inde i en god stime med sin ugentlige tips. Landsholdslegenden er naturligvis også klar med et bud på storkampen på Old Trafford:

“Manchester United virker stadig for svingende til at udgøre en reel trussel mod mesterskabsfavoritterne fra Chelsea. Old Trafford er ikke længere en fæstning og selvom der er masser af offensive styrker, er det ikke der Uniteds svagheder ligger. Det er i forsvaret, og kyniske Chelsea er eksperter i at udnytte de blottelser, som United-forsvaret har vist gang på gang. Mourinho har ingen problemer med at ”parkere bussen”, når Chelsea møder storhold, for derefter kynisk at udnytte den mindste blottelse hos modstanderne. Så Chelsea kommer næppe stormende fremad, ligesom Van Gaals tropper vil gå til opgaven med stor respekt for de blå fra London.”

Spilforslag: Under 2,5 mål – Odds 1.98

Manchester United-Chelsea odds fra Unibet

Manchester United-Chelsea odds fra Unibet

Analyse fra Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal

 

Få op til 500 kr. retur på storkampen på Old Trafford

Spiludbyderen NordicBet er klar med et godt tilbud til alle kunder. Få op til 500 kr. refunderet på tabte væddemål på fire udvalgte markeder.  Du får refunderet tabte væddemål på de udvalgte markeder hvis begge hold scorer i kampen. Der er INGEN gennemspilskrav tilknyttet de refunderede midler, så det er et ganske fint tilbud fra spiludbyderen.

Sådan får du cashback på op til 500 kr.

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde spring blot videre til næste punkt.
  • Sæt ét eller flere væddemål på fire følgende markeder: Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 4-2), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2).
  • Hvis både Manchester United og Chelsea scorer i kampen, så får du tabte væddemål refunderet på de fire markeder – op til 500 kr. pr. kunde.

Det med småt

  • Dette tilbud gælder for alle kunder – nye som eksisterende – og for Premier Legaue-kampen Manchester United-Chelsea som spilles søndag d. 26. oktober kl. 17.00.
  • Tilbuddet gælder kun for væddemål som er sat pre-match – altså før kampen fløjtes i gang. Spillet skal samtidig være et single-spil. Multispil tæller ikke med!
  • Du får pengene retur ved efterfølgende log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.

Få odds 4.00 på at begge hold scorer hos Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook er også på pletten med et lækkert tilbud til søndagens storkamp – tilbuddet er dog udelukkende forbeholdt nye kunder. Du får odds 4.00 på at begge hold scorer – det “normale” odds er blot 1.61, så der er god værdi i at spille på det. Du får ekstraværdien udbetalt som freebets. Skulle det ikke gå hjem er der en trøstepræmie på et 100 kr. freebet.

Læs mere om hvordan du får odds 4.00 på at begge hold scorer

Manchester United-Chelsea spilles søndag d. 26. oktober, og kan ses direkte på TV3 SPORT 2.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus