Optakt og spilforslag til tre pokalfinaler

Optakt og spilforslag til tre pokalfinaler - bl.a. Jürgen Klopps afskedskamp

Lørdag står den på store pokalfinale-dag i europæisk fodbold. Unibet-eksperterne er klar med optakt og spilforslag til tre pokalfinaler. Den traditionsrige FA Cup-finale står mellem Arsenal og overraskelsen Aston Villa i en kamp, hvor The Gunners er kæmpefavoritter. I den tyske DFB Pokal-finale står Jürgen Klopps Dortmund overfor Wolfsburg i trænerens sidste kamp for BVB. Dagen rundes af i Spanien hvor mægtige Barcelona skal forfølge drømmen om The Treble imod Athletic Bilbao.

[divider]FA Cup: Arsenal – Aston Villa [/divider]

FA Cup: Arsenal – Aston Villa

FA Cup-finale: Arsenal møder Aston Villa
Brian Laudrup: “Det er den helt store pokaldag i Europa og i England må Arsenal affinde sig med at være storfavoritter mod Aston Villa årets FA-cup-finale på Wembley. Spiller Arsenal op til deres bedste og viser de den form, der har givet dem tredjepladsen i Premier League, bør de kunne slå Villa uden problemer. Men: Hvis Aston Villa har en af de dage, hvor deres Fandenivoldskhed slår igennem, kan Arsenal sagtens komme i problemer. Villa er jo holdet, der udspiller Liverpool i en FA-cup-semifinale – og som lige har tabt 1-6 til Southampton. Så meget vil afhænge af, hvilken dag det er, at Aston Villa har. Men at de parkerer bussen, nægter jeg simpelthen at tro på. Det vil ligne Tim Sherwood meget dårligt. Så jeg tror, at vi kan forvente to offensivt indstillede mandskaber, der kommer til at mase på fra start. Offensivt har Arsenal flere strenge at spille på, mens Aston Villa i høj grad skal lukrere på en formstærk Christian Benteke. Jeg tror på, at det bliver en dag hvor angriberne kommer i fokus og at der bliver scoret i begge ender”.

Spilforslag: Begge hold scorer – 1.91

FA Cup-finalen Arsenal-Aston Villa spilles lørdag d. 30. maj. kl. 18.30 og kan ses direkte på 6’eren.

Spil på FA Cup-finalen her

 

[divider]DFB Pokal: Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg[/divider]

DFB Pokal: Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg

Den tyske DFB Pokal-finale står i år mellem Dortmund og Wolfsburg
Brian Laudrup: “Det bliver en aften med de helt store følelser i Berlin. Jürgen Klopp står for sidste gang i spidsen for Borussia Dortmund, ligesom holdets mangeårige anfører Sebastian Kehl spiller sin sidste kamp for klubben. Og for at det skal ende lykkeligt som i eventyrerne, skal det naturligvis være med en sejr til BVB. For mange vil ”firmaholdet” fra Wolfsburg sikkert komme i en slags skurkerolle, selvom holdet jo har spillet en fremragende sæson, hvor ikke mindst Kevin De Bruyne har været enestående. Men det er de mange tusinde Dortmundfans, der er rejst til Berlin for at støtte deres hold, flintrende ligeglade med. De vil have en lykkelig udgang på Klopp-æraen og da holdet ikke har tabt siden Klopp annoncerede sin afgang, har de da også noget at have optimismen i. Det ligger ikke rigtig til nogen af holdene at spille henholdende, så jeg tror godt vi kan sætte næsen op efter en attraktiv omgang fodbold, hvor begge hold vil rulle hele deres offensive arsenaler ud. Wolfsburg har i De Bruyne Bundesligaens bedst oplægger, i Bas Dost en dygtig boksangriber og med Naldo og Rodriguez giftige trusler på dødbolde. Og Dortmund har Aubameyang, ligaens hurtigste angriber og i det hele taget en offensiv, der har sidst på sæsonen har fundet deres game dyder frem. Det lugter af mål på Det Olympiske Stadion lørdag aften”.

Spilforslag: Over 2,5 mål – 1.65

DFB Pokal-finalen Dortmund-Wolfsburg spilles lørdag d. 30. maj. kl. 20.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 1.

Spil på DFB Pokal-finalen her

 

[divider]Copa del Rey-finale: Athletic Bilbao – FC Barcelona[/divider]

Copa del Rey-finale: Athletic Bilbao – FC Barcelona

Copa del Rey-finalen står i år mellem Athletic Bilbao og de spanske mestre Barcelona
Brian Laudrup: “Dagens sidste pokalfinale har også den absolut største favorit. For ikke blot er FC Barcelona den ene part – de spiller også på hjemmebane. Så Bilbao vil få det mere end svært ved at forhindre Barca i at tage deres anden titel. I ligaen vandt Barcelona begge opgør sikkert (5-2 og 2-0) så selvom man aldrig skal tage noget for givet i en pokalfinale, har jeg meget svært ved at se baskerne stikke en kæp i hjulet på Barcelonas frygtindgydende angrebsmaskine. Bilbao skal (og vil) spille deres chance, men at de kan afholde Barcelona fra at score, anser jeg nærmest for værende umuligt. Og som vi så i CL-semifinalen mod Bayern München, kan det gå endog meget stærkt, når først Barcelona får hul på bylden”.

Spilforslag: Barcelona scorer over 2,5 mål – 1.75

Copa del Rey-finalen Athletic Bilbao-Barcelona spilles lørdag d. 30. maj. kl. 21.30 og kan ses direkte på 6’eren.

Spil på Copa del Rey-finalen her

Hos Unibet får du 20-26% højere odds på to special-spil på lørdagens fire pokalfinaler (ovenstående tre + den franske Coupe de France der står imellem Auxerre og milliardholdet fra PSG). Læs mere om denne kampagne her.

(Coverbillede: Asia Joanna / Flickr)

Spil på fire pokalfinaler og få odds boost – du får odds 6.00 på favoritterne