Optakt til Albanien-Danmark

Optakt og spilforslag til Albanien-Danmark

Lørdag aften er der topopgør i EM-kvalifikationsgruppe I, når Albanien tager imod Danmark. Begge hold har en sejr med fra første kamp i gruppen, og der er derfor lagt op til en meget vigtig kamp for Morten Olsens tropper. Vi lader op til Albanien-Danmark i selskab med Unibets faste eksperter, som vurderer de to hold og kommer med spiltips til kampen.

Albanien-Danmark lugter af få mål

Albanien fra det sydøstlige Europa er bestemt ikke en fodbold-stormagt, men det er et hold som traditionelt set yder ganske god modstand imod de mere etablerede nationer. Holdet overraskede i kvalifikationens første kamp ved at vinde 1-0 i Portugal, og det vidner om en vis klasse. Selv om holdet overvejende var spillet ned under græstæppet, så er det bestemt noget af en præstation at slippe fra Portugal uden at have lukket mål ind – også selv om hjemmeholdet var uden målmaskinen Cristiano Ronaldo. Kigger man på Albaniens seneste ti kampe, så springer det i øjnene, hvor få mål de scorer – og hvor få mål de lukker ind. To gange har de lukket to mål ind, så Bendtner og co. skal ikke tro at de slipper fra Elbasan med en håndfuld mål. Danmark vælter sig mildest talt heller ikke i mål for tiden, så det kan godt gå hen og blive en målfattig affære.

Danmark fik med nød og næppe hevet en 2-1 sejr i hus over Armenien i holdets første kamp for en måned siden. Danmark havde stor overvægt i spil og chancer, men der var tvivl om resultatet til det sidste, og generelt var det en ret usikker performance af de rød-hvide tropper. Morten Olsen har haft sit at se til op til Albanien-kampen, og nu står det fast at det danske forsvar bliver uden kaptajn Daniel Agger. I stedet udgøres centerforsvaret af Andreas Bjelland og Simon Kjær. Bendtner forventes at starte i front efter at han stille og roligt er ved at spille sig i form i sin tyske klub Wolfsburg.

Unibets faste eksperter Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal lader op til Albanien-Danmark med endnu en informativ og velproduceret optaktsvideo. Du kan bl.a. se og høre om følgende i optaktsvideoen:

  • Albaniens solide defensiv og holdets svage offensiv.
  • Hvordan Danmark med dødbolde kan lirke det albanske forsvar op.
  • Hvordan oddset på Danmark er sat lavt pga. en masse “klaphatte”

Optakt til Albanien-Danmark

Spiltips til Albanien-Danmark

Albanien-Danmark odds fra Unibet

Danmark er kneben favorit, men Unibet forventer på ingen måde, at det bliver en walk-over for de danske drenge. Således kan man i skrivende stund hente odds 2.20 på en udesejr. Bookmakerne har også luret, at det lugter af få mål i Elbasan. Oddset på under 2.5 mål er helt nede i 1.58, og måske allerede så langt nede at værdien er væk.

Odds på EM-kvalifikationskampen Albanien-Danmark
Albanien-Danmark spilles lørdag d. 11. oktober kl. 20.45 og kan ses direkte på Kanal 5.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus