Optakt til den tyske Bundesliga med Laudrup & co.

Se optakt til den tyske Bundesliga med Brian Laudrup & co.

Den tyske Bundesliga sparkes i gang i denne weekend, og Unibet-eksperterne lader op til premiererunden med en analyse af favoritterne. Som altid er FC Bayern München blandt favoritterne, og i år er de historisk store favoritter – kan de andre hold overhovedet få et ord indført?

FC Bayern vandt sidste sæson ganske suverænt, og havde det ikke været fordi, at holdet tog alt for let på sagerne i de sidste runder havde point-forskellen været endnu større. Dortmund er også i denne sæson bedste bud på en udfordrer til de suveræne sydtyskere, og Jürgen Klopps tropper byder som altid på offensivt og underholdende spil. Fra Bayern og Dortmund er der langt ned til de nærmeste forfølgere. Faktisk så langt, at bookmakerne giver de andre 18 hold en usandsynlig lille chance for at vinde “Die Meisterschale”. Schalke 04 og Leverkusen giver pengene henholdsvis  40 og 45 gange igen, hvis de skulle overraske.

Unibet er som altid leveringsdygtige i et hav af spillemuligheder på Bundesligaen. I skrivende stund er der hele 612 forskellige væddemål på Unibet.dk, og spiludbyderen dækker traditionen tro ligaen med live-betting på alle kampe. Sæsonen sparkes i gang fredag aften med braget mellem Bayern München og Nicklas Bendtners nye klub Wolfsburg. Eksperterne vurderer at Bendtner desværre ikke er i form til at deltage i kampen, men endnu er intet sikkert. Kampen vises i øvrigt direkte på Eurosport 2 fra kl. 20.30. Har du lyst til at høre mere om Bendtners chancer i det tyske kan vi anbefale Per Marxens blog-indlæg fra tidligere på ugen.

Brian Laudrup, Per Marxen og Anders Sigdal tager pulsen på mesterskabskampen i Tyskland i nedenstående video-optakt. Hør bl.a. ekspert-trioen diskutere følgende:

  • Er der andre hold end Bayern München i spil til titlen?
  • Hvordan ser Dortmunds chancer ud?
  • Har Leverkusens mange indkøb en effekt?

Første runde i Bundesligaen 2014/2015

Fredag 20:30 FC Bayern München – VfL Wolfsburg
Lørdag 15:30 FC Köln – Hamburger SV
Lørdag 15:30 Eintracht Frankfurt – Freiburg
Lørdag 15:30 Hertha Berlin – Werder Bremen
Lørdag 15:30 Hannover 96 – Schalke 04
Lørdag 15:30 Hoffenheim – Augsburg
Lørdag 18:30 Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen
Søndag 15:30 Paderborn – Mainz 05
Søndag 17:30 Gladbach – VfB Stuttgart

Bundesliga odds 2014/2015

Bundesliga odds 2014/2015 Unibet

Se optakt til den tyske Bundesliga med Brian Laudrup & co.

Følg Per Marxen på Twitter

Følg Anders Sigdal på Twitter

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med lækre overraskelser

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus