Optakt til Danmark-Portugal

Optakt og spilforslag til Danmark-Portugal

Verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo gæster Parken tirsdag aften, når Danmark tager imod Portugal i EM-kvalifikationsturneringen. Vi varmer op til Danmark-Portugal i selskab med Brian Laudrup, Mikkel Bischoff og de andre Unibet-eksperter.

Selv om Portugal er favorit hos bookmakerne, så har det danske hold traditionelt set opnået nogle ganske fine resultater imod holdet fra Den Iberiske Halvø. Der bliver også brug for al den statistiske selvtillid man kan opdrive, for Danmarks spil i de to første kval-kampe har mildest talt været på det jævne. Det er lidt misvisende at de rød-hvide efter to sløje indsatser har formået at hente fire point, men det skal os med de rød-hvide briller nu ikke klage over. Portugal har kun spillet én kamp indtil videre, og den tabte de overraskende 0-1 hjemme til Albanien. Dermed har portugiserne virkelig brug for en sejr i det kolde nord. Ronaldo var ikke med i det nederlag, så det er et markant styrket Portugal-hold som gæster København. Ronaldo har i øvrigt scoret i sine otte seneste kampe, og portugiseren giver da også blot odds 2.25 som målscorer (anytime).

 

Danmark-Portugal odds

Danmark-Portugal odds fra Unibet

Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal lader op til Danmark-Portugal med en optaktsvideo, hvori de bl.a. diskuterer følgende emner:

  • Hvor vigtig er Ronaldo for Portugal?
  • Portugals nye træner
  • Danmarks fornuftige tag på Portugal

 

Optakt til Danmark-Portugal

 

Spilforslag til Danmark-Portugal

 

Brian Laudrup – spilforslag

Unibet-ambassadøren Brian Laudrup er også på banen med et spilforslag til den vigtige kamp i Parken. Husk at du hver uge kan modtage den tidligere landsholdsspillers analyser og spilforslag direkte på mobilen. Læs mere om det på Unibets hjemmeside.

Brian Laudrup analyserer:

“Man kan vist roligt sige, at det er en jævnbyrdig gruppe Danmark er havnet i. Og mod Portugal bliver det en hel anden kamp, end det vi hidtil har set mod defensivt indstillede hold som Armenien og Albanien. Portugal er allerede under pres og som altid vil fokus være på Cristiano Ronaldo som manden, der skal levere. Jeg tror godt, at vi kan slå Portugal, som vi gennem de seneste år har haft krammet på, men det kræver en langt højere grad af koncentration, end vi har set i de første kampe, hvor personlige fejl har kostet mål begge gange. Derfor er det nok værd at være forsigtig og nøjes med at halvgardere.”

Spilforslag: 1X – odds 1.60

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus