Optakt til VM i håndbold

Optakt til VM i håndbold

Den står på masser af VM i håndbold i de næste par uger. Har du ikke lige fået fulgt med i hvem der deltager, hvem der er favoritter og hvilke spillefiduser der er, så bør du give nedenstående optakter et skud. Unibet-eksperterne Ian Marko Fog, Per Marxen og Anders Sigdal varmer op til VM-slutrunden i Qatar med en lækker introduktion til hvad vi kan forvente de næste par uger. Ian Marko Fog tror ikke at Danmark vinder VM – og det er jo en spændende og ganske konkret udmelding.

Hør bl.a. de tre eksperter lire en masse guldkorn af omkring nedenstående emner.

  • Danmarks svære gruppe
  • De fire store forhåndsfavoritter
  • De mange muligheder for spil på kampene
  • Mulige overraskelser og de sædvanlige walk-over modstandere
  • Den nye landstræner
  • Hvorfor handikap-odds er spændende i håndbold
  • Topscorer-kandidater

Eksperterne er naturligvis også på pletten med en lille optakt til Danmarks første kamp ved VM i håndbold. Modstanderen er Argentina og kampen bør alt andet lige give to sikre point til de danske favoritter. Se hvorfor Ian Marko Fog alligevel tror at argentinerne kan give danskerne pæn modstand.

VM i håndbold 2015 odds

Spiludbyderen Unibet er naturligvis ude med et hav af odds på slutrunden i Qatar. Som det ses i nedenstående oversigt vurderer bookmakerne, at kun fire hold har en realistisk chance for at vinde turneringen. Frankrig er turneringens store favorit ifølge Ian Marko Fog, mens et godt bud på en outsider kunne være Polen. Ifølge den tidligere landsholdsstreg er Qatar også et rigtigt stærkt hold, men går næppe hele vejen.

VM i håndbold 2015 odds

Husk også at du lige nu kan se VM i håndbold ganske gratis på TV2 PLAY. Læs mere om det lækre tilbud her.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus