Optjen et 100 kr. freebet ved at spille på Boxing Day

Optjen et 100 kr. freebet ved at spille på Premier League på Boxing Day hos Unibet

Spil på den engelske Premier League på Boxing Day (26. december), og optjen et 100 kr. freebet. Sådan lyder tilbuddet fra en af de største spiludbydere på det danske marked; Unibet. Spil for 200 kr. på et pre-match spil på Premier League, og du får et 100 kr. freebet sat ind på din konto. Læs med på denne side, og se hvordan du får fingrene i lidt ekstra betting-lir ved at spille på Boxing Day.

Sådan får du et freebet ved at spille på Boxing Day

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos Brian Laudrups yndlingsspiludbyder, kan du blot hoppe videre til næste punkt. Tilbuddet om et freebet når du spiller på Boxing Day gælder nemlig for både nuværende og nye kunder hos Unibet.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Du finder kampagnesiden ganske nemt på spiludbyderens hjemmeside, i app’en og i mobil-browseren. Kampagnesiden hedder blot “Boxing day – optjen free bet“.
  • Spil for mindst 200 kr. på én eller flere Premier League på Boxing Day (26. december). Du skal have mindst én kamp med minimum-odds 1.50 og dit spil skal være pre-match (altså sat før kampen begynder). Livespil tæller IKKE med. Du må gerne kombinere dit spil med andre kampe, men din multi skal overholde førnævnte krav.
  • Uanset om du vinder eller taber, så modtager du et 100 kr. væddemål. Det kan du benytte til at spille lige præcis på det du ønsker. Et freebet hos Unibet fungerer på den måde, at du beholder nettogevinsten – ikke indskuddet. Til gengæld er der ingen gennemspilskrav på nettogevinsten. Spiller du f.eks. 100 kr. til odds 5.0 og vinder, så modtager du (100 kr. x 5.00) – 100 kr. = 400 kr.

Tilmeld dig og få ekstra betting-lir her

Det med småt

  • Tilbuddet om et 100 kr. freebet på Premier League gælder kun på Boxing day, dvs. tirsdag d. 26. december.
  • Tilmelding og et kvalificerende spil for 200 kr. er nødvendige for at være kvalificeret til tilbuddet.
  • Hold snitterne fra spiludbyderens specielle luk-væddemål-funktion.
  • Du får dit 100 kr. freebet indsat på din konto onsdag d. 27. december senest kl. 20.00.
  • Læs venligst alle regler og vilkår på kampagnesiden før du deltager i kampagnen.
  • Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.

Se oddsene på Boxing Day hos Unibet

Som du kan se på ovenstående oversigt, er der lagt i kakkelovnen til hele otte Premier League-kampe på Boxing Day. Der er desværre ikke udsigt til de helt store topbrag, og topholdene er alle storfavoritter i deres respektive kampe. Ikke desto mindre er Boxing Day en af årets helt store højdepunkter i det engelske, og i år er ingen undtagelse. Mens uovervindelige Manchester City er stukket af i front, er der stadig masser af spænding i forfølgergruppen, som bl.a. omfatter Tottenham, Chelsea, Manchester United og Liverpool. Kan de fem storhold vinde deres “nemme” hjemmekamp på Boxing Day?

Husk også at hvis du endnu ikke har prøvet spiludbyderen, så kan du drage nytte af en af markedets bedste velkomstbonusser. Læs alt om spiludbyderens 100% – op til 1.500 kr. velkomstbonus her. Du kan også se frem til et 100 kr. risikofrit spil på mobilen første gang du spiller fra en mobil enhed. Dan dig et overblik over alle markedets bonusser på vores bonusoversigt.

Lige nu: Besøg Unibet og få en lækker 100% bonus op til 1.500 kr.