Optjen et 250 kr. livespil på fodbold

Optjen livespil på fodbold hos spiludbyderen Betsafe

Optjen et 250 kr. livespil på fodbold. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen Betsafe, som sætter ekstra fokus på at de internationale ligaer er tilbage efter sommerferie og landsholdspause. Nye kunder skal blot spille for 10 kr. på et hvilket som helst fodboldmarked for at få et 250 kr. livespil. Læs med i nedenstående nemme guide, og du har som ny kunde hos den skandinaviske bookie hurtigt et 250 kr. livespil på fodbold.

Optjen et 250 kr. livespil på fodbold – sådan gør du

  • Opret en konto hos Betsafe og foretag en indbetaling. Minimumsindskuddet er 100 kr. Hvis du allerede har en konto hos Betsafe, kan du desværre ikke drage nytte af dette tilbud. Du må gerne have en konto hos søster-brandet NordicBet.
  • Placér et prematch-væddemål på mindst 10 kr. på et hvilket som helst fodboldmarked.
  • Du modtager automatisk et 250 kr. livespil på fodbold. Vælg en hvilken som helst live-fodboldkamp og tilføj det til din spillekupon, og markér så ‘Freebet’-boksen for at bruge dit 250 kr. livespil på fodbold.

Opret en konto her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder for alle nye indbetalende Betsafe-kunder i perioden 4. september – 30. september, 2017.
  • Nettogevinsten (gevinst minus indsats) fra et vindende freebet bliver udbetalt i bonuspenge. Bonussen skal omsættes én (1) gang i spiludbyderens sportsbook eller på hestevæddeløb indenfor 60 dage til odds 1.50 eller højere, før man kan udbetale pengene eller bruge dem på andre produkter.
  • Dette livespil på fodbold kan ikke bruges på systemspil.
  • Undlad at indbetale via Skrill og Neteller. Indbetalinger via de to e-wallets kvalificerer ikke til tilbuddet.
  • Se venligst alle regler og kampagnedetaljer på spiludbyderens hjemmeside og/eller mobile app.

Masser af odds og livespil på fodbold

Optjen et 250 kr. livespil på fodbold hos Betsafe

Betsafe har som alle andre spiludbydere stor fokus på livebetting. Som du kan se på ovenstående grafik er der typisk på den pæne side af 70 forskellige odds pre-match, og når kampene går live er der naturligvis stadig en masse action. Spiludbyderen, som er en del af Betsson Group, tilbyder også en velkomstbonus til alle nye kunder. Få op til 1.000 kr. i bonus – gennemspilskrav: 8 x bonus til min-odds 1.50. Læs mere om denne bonus her.

Betsafe er ny betting-partner hos både Manchester City og 1. FC Köln, så der er ingen tvivl om at den skandinaviske spiludbyder har ambitiøse planer for det internationale marked. I Danmark kender vi primært brandet som NordicBets søster-brand, men i det store udland er det nærmest omvendt. Læs vores anmeldelse her.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1.000 kr.