Optjen et 400 kr. risikofrit spil på Copa America-finalen

Optjen et risikofrit væddemål til Copa America-finalen

Copa America-turneringen er sparket i gang, og de næste tre uger står den på sydamerikansk fodbold af høj kvalitet fra Chile. Unibet er klar med et godt tilbud til fans af sambabold fra Copa America. Spil på fem Copa America-kampe i løbet af turneringen og du optjener et risikofrit væddemål á 400 kr. til finalen, der spilles lørdag d. 4. juli.

Sådan optjener du et risikofrit spil på Copa America-finalen

  • Opret en konto hos Unibet. Spring blot videre til næste punkt, hvis du allerede har en konto.
  • Gå til kampagne-siden for denne promo. Kampagnen hedder “Optjen et risikofrit pre-match spil på Copa America finalen”. Registrér dig med det brugernavn du benytter hos Unibet.
  • Placér fem single-spil (pre-match eller live) på Copa America-kampe. Mindsteindsatsen er 75 kr. pr. bet og minimumoddset er 1.40. Efter du har opfyldt ovenstående betingelser er du kvalificeret til et risikofrit pre-match på finalen op til 400 kr.

Optjen et risikofrit spil på Copa America-finalen her

Det med småt

  • Du kan optjene dit risikofrit pre-match spil fra d. 8. juni 2015 til d. 30. juni (efter den sidste semifinale).
  • Dit risikofrie pre-match spil vil være på din konto onsdag d. 1. juli.
  • Refunderingen vil være i bonuspenge med gennemspilskrav. Gennemspilskravet er blot én gang til min. odds 1.40.

 Copa America-optakt med Unibet-eksperterne

De tre eksperter Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal varmer i ovenstående video op til årets fodboldbegivenhed i Sydamerika. Hvem er favoritter? Er Argentinas mange stjerner uovervindelige? Kan Chile vinde på hjemmebane? Kan Neymar bringe Brasilien på rette spor? Hvor står Uruguay uden Suarez? Hvor ligger spilværdien? Spørgsmålene er mange – få hjælp til Copa America fra Unibet-eksperterne.

 

Copa America for nørderne og alle os andre

Hvis du har lyst til den helt store og nørdede gennemgang til årets Copa America-turnering, så er nedenstående podcast lige noget for dig. Hør Per Marxen, Jacob Hansen fra Tipsbladet, og spileksperten Michael Winther-Rasmussen kloge sig på sommerens største fodboldturnering og få masser af gyldne insights. Podcasten er et must for enhver seriøs Copa America-fan – og os andre der bare skal have en mønt på kampene.

(Billede: Nazionale Calcio / Flickr)

Optjen et risikofrit væddemål på 400 kr. til Copa America-finalen