Optjen freebets på hver etape i Tour de France

Optjen freebets hos Unibet ved at spille på vinderen af Tour de France 2017

Optjen freebets på hver etape under Tour de France. Spiludbyderen Unibet er klar med en ganske simpel kampagne, hvor du med lidt snilde kan spice årets Tour gevaldigt op. Spil 250 kr. på vinderen af Tour de France 2017, og for hver dag din rytter kører i gult optjener du 20 kr. Hvem er værd at satse på? Det sikre valg er favoritterne Chris Froome og Richie Porte, men det kan også være at en helt tredje rytter napper førertrøjen i første uge og kører med den i ganske mange dage. Læs hvordan du får lidt ekstra lir i Touren på denne side.

Optjen freebets i Touren ved at spille på den gule trøje

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, så kan du nemt og bekvemt hoppe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og tilmeld dig på kampagnesiden. Du finder siden under “kampagner” og den kan tilgås på både hjemmeside og via mobil app.
  • Placér et singlespil på vinderen af Tour de France 2017. Du bestemmer naturligvis selv hvem du vil spille på, men spillet skal have en minimumsindsats på 250 kr. Spillet skal sættes senest lørdag d. 1. juli kl. 11.00 – altså lige inden der tages hul på årets løb med en enkeltstart i Düsseldorf.
  • Du modtager nu et freebet på 20 kr. for hver dag din rytter er i gult. Dit freebet bliver krediteret den efterfølgende arbejdsdag senest kl. 16.00.

Spil på vinderen af Tour de France 2017 her

Det med småt

  • Tilmelding og et kvalificerende singlespil på vinderen af Tour de France 2017 er nødvendig.
  • Du optjener ikke freebets på hviledage.
  • Et freebet betyder at du beholder nettogevinsten. Der er til gengæld ingen omsætningskrav på denne. Spiller du f.eks. 20 kr. til odds 5.00 og vinder, så vil du modtage 80 kr. i kontanter (20 kr. x 5.00 – (20 kr.)).

Optjen freebets ved at spille på vinderen af Tour de France 2017

Optjen freebets ved at spille et vinderspil før Touren – det lyder ganske simpelt, og det er det også. Hvis du alligevel har planer om at sætte en mønt på vinderen af årets tour er dette tilbud værd at tage med.

Husk også at spiludbyderen også er klar med et tilbud om odds 33 på Jakob Fuglsang. Det er dobbelt op på oddsene på den danske klassementsrytter, der på det seneste har vist gode takter – bl.a. med en sejr og to etapesejre i Critérium du Dauphiné 2017.

Hvis du lige står og mangler en velkomstbonus eller et andet tilbud, så tjek vores bonusoversigt ud. Den vrimler altid med tilbud – nogle bedre end andre naturligvis.

Årets Tour starter med en kort enkeltstart på blot 14 km. lørdag d. 1. juli. Tyske Tony Martin er storfavorit til at vinde den, så måske du bare skal satse på at han napper første etape og beholder trøjen i nogle dage? Uanset hvilken strategi man går efter, er der lagt op til tre spændende uger med cykling i verdensklasse. Du kan se alle etaperne på TV2 og Eurosport.

Lige nu: Besøg Unibet og få kæmpe odds på Fuglsang under Touren