Optjen masser af freebets på Giro d’Italia

Optjen freebets på Giro d'Italia hos Unibet

Giro d’Italia starter på fredag d. 5. maj og sponsor af det traditionsrige italienske cykelløb, spiludbyderen Unibet, er klar med et tilbud til alle cykling-aficionados. Spil på vinderen af årets Giro d’Italia, og du optjener freebets á 20 kr. for hver dag din rytter kører i den lyserøde førertrøje. Konceptet er ganske simpelt, og hvis du alligevel har planlagt at spille på vinderen af årets første Grand Tour, så skal dette tilbud næsten tages i brug.

Sådan optjener du freebets på Giro d’Italia

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Kampagnesiden hedder “Free bet på den lyserøde trøje” og du finder den lige her.
  • Spil mindst 100 kr. på vinderen af årets Giro d’Italia. Du vil hver dag under løbet få tildelt et freebet på 20 kr. hvis “din rytter” kører i den lyserøde førertrøje. Hviledage tæller ikke med. Freebets bliver krediteret den efterfølgende arbejdsdag senest kl. 16.00.

Tag del i kampagnen her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende spil på årets vinder af Giro d’Italia er påkrævet for at være berettiget til freebets.
  • Deadline for at afgive dit spil på vinderen af årets Giro d’Italia er fredag d. 5. maj kl. 11.00.
  • Dit kvalificerende spil skal være på minimum 100 kr. Det skal yderligere være et singlespil.
  • Evt. freebets fungerer på den måde, at du beholder overskuddet af dit freebet – ikke indsatsen.

Hvem vinder Giro d’Italia 2017?

Giro d’Italia 2017 odds fra spiludbyderen Unibet

Kæmpefavorit til at vinde årets løb er colombianske Nairo Quintana. Uden den tredobbelte britiske Tour de France-vinder Chris Froome i feltet er Quintana og Nibali bedste bud på at stryge helt til tops. Heller ikke Alberto Contador eller Richie Porte er med i Italien, så det er begrænset hvor mange deciderede klassementsryttere i verdensklasse der stiller til start. Til gengæld kan vi glæde os over, at hele fire danske ryttere stiller til start: Christopher Juul Jensen fra Orica-Scott, Lars Ytting Bak fra Lotto Soudal, Mads Pedersen fra Trek – Segafredo og Jesper Hansen fra Astana (som overraskende har valgt kun at stille med blot otte ryttere pga. Scarponis tragiske død i sidste uge). Du kan læse mere om de forskellige favoritter hos vores venner fra Veloropa.

Husk at hvis du ikke har spillet hos Unibet endnu, så kan du med fordel drage nytte af både velkomstbonus og risikofrit mobilspil for 100 kr.

Der tages hul på Giro d’Italia 2017 fredag d. 5. maj kl. 11.00. Du kan følge årets første Grand Tour direkte på EuroSport 1.

Gratis livestreaming af Bundesligaen, Serie A, La Liga og Ligue 1