Pengene tilbage hvis Federer vinder US Open

Få cashback hvis Federer vinder US Open i tennis

Årets sidste Grand Slam, US Open, begynder på mandag, og der er som altid lagt op til to ugers forrygende tennis. Spiludbyderen Unibet er klar med et lækkert lille cashback-tilbud til alle, der spiller på vinderen af herresingle-turneringen. Få pengene tilbage – op til 400 kr. – hvis Roger Federer vinder US Open. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler, som kan udbetales umiddelbart efterfølgende.

Sådan får du cashback hvis Federer vinder US Open

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er i besiddelse af en konto, kan du blot gå til næste punkt.
  • Spil op til 400 kr. på vinderen af herresingle-turneringen ved US Open. Du må ikke spille for mere end 400 kr. for at væddemålet tæller med.
  • Spiller du f.eks. 400 kr. på at Nadal vinder US Open og det i stedet bliver Federer, så får du refunderet din indsats. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet de refunderede midler.

Få cashback hvis Federer vinder US Open

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for spil placeret på vinderen af US Open herresingle før turneringsstart (mandag d. 31. august).
  • Tilbuddet gælder kun for herresingle – spil på damesingle og doubleturneringerne kvalificerer ikke til dette tilbud.

Tennis odds på US Open fra Unibet

Rafael Nadals lidet imponerende sæson har betydet, at The Big Four for en gangs skyld ikke er “fuldtallig”. Bookmakerne vurderer at der er seks spillere, som har en realistisk chance for at vinde turneringen på Arthur Ashe Stadium. Ud over de sædvanlige fire storfavoritter, er også Wawrinka og Nishikori med i det gode selskab. Federer er som altid blandt favoritterne, og den gode indsats ved Wimbledon (finaleplads) og sejr i Cincinnati – bl.a. over Murray og Djokovic – gør ham naturligt til en af de absolut største favoritter. Den schweiziske legende har vundet turneringen fem gange før og det er bestemt ikke udelukket, at Federer vinder US Open igen. Af samme årsag kan spiludbyderens tilbud om cashback ved Federer-sejr komme belejligt for dem der satser på andre spillere.

US Open begynder mandag d. 31. august og løber to uger frem. Turneringen kan live streames ganske gratis på Unibet.

(Billede: Tigre Municipio / Flickr)

Se gratis live streaming af Serie A, Bundesligaen og spansk La Liga