Pengene tilbage hvis Harry Kane bomber imod Liverpool

Få pengene igen hvis Harry Kane scorer

Vi er knapt kommet os oven på en fantastisk fodbold-weekend før vi tager hul på endnu en række spændende kampe. Tirsdag aften tørner Liverpool og Tottenham sammen på Anfield i et brag af en kamp, og selvfølgelig er spiludbyderen NordicBet på banen med et godt tilbud. Få pengene tilbage – op til 500 kr. pr. snude – på udvalgte væddemålstyper, hvis vidunderdrengen Harry Kane igen-igen bomber. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler, så tilbuddet er bestemt værd at tage med.

Sådan får du pengene tilbage Liverpool-Tottenham hvis Harry Kane scorer

  • Opret en konto hos NordicBet. Har du allerede en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din NordicBet-konto og sæt ét eller flere væddemål på Liverpool-Tottenham på følgende fire udvalgte markeder: Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 1-3), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2).
  • Hvis du taber på ovenstående fire væddemålstyper, og hvis Harry Kane scorer for Tottenham, så får du refunderet din indsats op til 500 kr. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet.

Få cashback med Harry Kane her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder både for nye og eksisterende kunder.
  • Tilbuddet gælder kun for Premier League-kampen Liverpool – Tottenham Hotspurs, som spilles tirsdag d. 10. februar kl. 21.00.
  • Refunderingen gælder kun for evt. tabte bets på fire ovenstående væddemålstyper.
  • Kun single-spil – sat før kampstart – tæller med.
  • NordicBet bestræber sig på at refunderede midler er tilgængelige på din konto senest 24 timer efter slutfløjtet.

Få cashback på Liverpool-Tottenham hvis Harry Kane scorer

Harry Kane har sammen med Christian Eriksen og målmand Lloris været de helt store spillere for Tottenham i denne sæson. Den unge engelske komet har scoret intet mindre end 12 mål for Spurs i Premier League, og yderligere ti kasser i Europa og Capital One-Cuppen. Målmaskinen fra London banker derfor stærkt på til både det engelske landshold og årets hold i Premier League. Så sent som i weekenden scorede Harry Kane to afgørende kasser, da man vendte 0-1 ved pausen til 2-1 sejr over lokalrivalerne fra Arsenal. Imod Liverpool kommer Harry Kane op imod ligaens femtebedste forsvar, så helt nemt bliver det ikke på legendariske Anfield.

Kampen på Anfield mellem Liverpool og Tottenham har kick-off tirsdag d. 10. februar kl. 21.00. Kampen kan ses på 6’eren og TV3+.

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.