Pengene tilbage hvis Sharapova vinder French Open

Få cashback på 400 kr. hvis Sharapova genvinder French Open

French Open begynder om mindre end en uge, og der bliver allerede nu spillet på turneringen hos de mange spiludbydere. En af favoritterne til at vinde damesingle-turneringen er den forsvarende mester Maria Sharapova. Hos Unibet får du pengene tilbage på vinderspillet, hvis netop Sharapova genvinder turneringen.

Sådan får du cashback hvis Sharapova vinder

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil på vinderen af damesingle-turnering i French Open. Du kan få op til 400 kr. refunderet, så hvis du vil udnytte det fulde tilbud skal du altså sætte minimum på en af de mange andre kvindelige tennisspillere i turneringen.
  • Vinder Sharapova French Open-turneringen og du samtidig taber dit spil får du dit spil refunderet – op til 400 kr. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet dette tilbud. De refunderede er cool cash.

Få cashback på Sharapova her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for væddemål sat på damesingle-turneringen i French Open før turneringsstart. Turrneringen er programsat til at begynde d. 24. maj.
  • Kun spil med maksimal indsats på 400 kr. er gyldig for refundering. Spil med en højere indsats end 400 kr. bliver ikke refunderet.
  • Tilbuddet er gyldig for både single og multi væddemål. Ved multi-spil, vil det tabende spil blive annulleret (og blive markeret til odds 1.0). Multispillet vil dog stadig være aktivt.

Få cashback på French Open hvis Sharapova genvinder turneringen

Som det kan ses på ovenstående odds-oversigt, så er Maria Sharapova Unibets næstfavorit til at vinde på Roland Garros. Den russiske hard-hitter har to gange før vundet på det røde grus i Paris – i 2012 og så netop sidste år, hvor Sharapova trak det længste strå i en tre-sætter imod Simona Halep. Der er dermed en pæn chance – risiko om man vil – for at Sharapova genvinder titlen i damesingle.

Storfavoritten i årets turnering er ikke overraskende Serena Williams, som sædvanligt er kæmpefavorit. Blandt de øvrige favoritter finder vi Simona Halep, Victoria Azarenka og vores egen Caroline Wozniacki. Wozniacki har ikke grus som sit favoritunderlag og den danske tennis-darling er da heller aldrig kommet længere end til kvartfinalen i Paris (2010). Den formstærke Carla Suarez-Navarro og sidste års semifinalist Eugenie Bouchard er to spillere, som også har en realistisk chance for at gå hele vejen. Uanset hvem du tror på vanker der altså pengene retur – op til 400 kr. – hvis du tror på en af ovenstående, og det endnu engang bliver Sharapova som løber med titlen.

Husk også at Unibet er på grusbanen med endnu et glimrende tilbud til French Open-turneringen. Du får simpelthen hvert femte live-væddemål ganske risikofrit. Læs mere om dette tilbud her.

Opret konto hos Unibet og spil på masser af væddemål i French Open