Per Marxen tager pulsen på Bendtners tyske eventyr

Per Marxen tager pulsen på Bendtners tyske eventyr

Mangt og meget er der skrevet om Nicklas Bendtners eskapader udenfor fodboldbanen, bruddet med kæresten Julie Zangenberg og et hav potentielle klubber i dette transfervindue. Hertha BSC, Eintracht Frankfurt, Leicester, Crystal Palace, Aston Villa – rækken af klubber som Bendtner er sat i forbindelse med hen over sommeren er alenlang.

Det ligger dog fast, at den kontroversielle landsholdsangriber fortsætter måljagten (måltørken?) i Bundesliga-klubben Wolfsburg. Nu hvor medierne kan stoppe de mange transfer-spekulationer, er det store spørgsmål om den engang så talentfulde angriber igen finder tilbage på rette spor, eller om han falder igennem som vi bl.a. så det i Juventus.

Unibets Per Marxen følger tysk fodbold på tætteste vis, og i anledningen af Bendtners klubskifte har han været ved tasterne. Pressechefen har begået en flot introduktion til folkevognsklubben, sportschefen, træneren, forventningerne og Bendtners muligheder for succes syd for grænsen. Bliv klædt bedre på til den kommende “Bendtner-sæson” – fordi de sidste linjer og overskrifter er ikke skrevet om Bendtner og det tyske eventyr. Læs Per Marxens fremragende blog-indlæg ved at følge nedenstående link.

Læs Per Marxens blog: Den nye VW Bendtner: Turbo eller trafikuheld?

Per Marxens arbejdsgiver, Unibet, er ude med odds på om Bendtner går hele vejen og ender som topscorer i Bundesligaen. Ikke overraskende er der knapt så meget tiltro til Bendtner fra spiludbyderens side. Hele odds 81 kan man hente, hvis “Lord Bendtner” bliver Torschützenkönig i den kommende sæson (Danske Spil og Bet25 er ude med henholdsvis odds 75 og 50). Større fidus er der naturligvis til FC Bayerns Lewandowski og Thomas Müller, mens Dortmunds italienske nyindkøb Immobile også vurderes til at have en pæn chance. Se de største favoritter herunder.

Bundesliga-topscorer odds fra Unibet

Bundesliga-topscorer odds 2014/2015

Følg Per Marxen på Twitter

Følg Per Marxens blog på Facebook

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med lækre overraskelser

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus