Prøv den nye app og få cashback hos Bwin

Prøv den nye app og få cashback hos Bwin

Bwin er klar med en aldeles fremragende mobil-app til både iPhone og Android. Det skal naturligvis markeres med et tilbud om cashback hos Bwin. Sæt et spil via den nye app, og hvis du taber får du 100 kr. tilbage som en bonus – det er ganske simpelt. Dit kvalificerende spil skal blot være på mindst 50 kr.

Sådan får du cashback hos Bwin

  • Opret en konto hos spiludbyderen Bwin. Hvis du allerede har en konto kan du blot hoppe let og elegant videre til næste punkt.
  • Placér et væddemål for minimum 50 kr. i spiludbyderens nye flotte app. Hvis du taber dette spil får du 100 kr. tilbage som en bonus. Bonussen har følgende gennemspilskrav: Fem (5) gange til minimum-odds på 1.70.

Få din cashback her

Det med småt

  • Tilbuddet om cashback hos Bwin gælder kun i perioden 15. december kl. 00.00 – 31. december kl. 20.45.
  • Et kvalificerende spil for minimum 50 kr. er nødvendig for at være kvalificeret til tilbuddet om cashback hos Bwin. Det er kun dit første spil via mobilen der tæller i den forbindelse – og husk at spillet naturligvis skal være afgjort i kampagneperioden.
  • Du bestemmer selv om dit kvalificerende spil er et single- eller double-spil. System- og cash-out-spil tæller ikke med.

Du kan hente den nye mobil app i henholdsvis Apples App Store og Googles Google Play (Android til bl.a. Samsung, Google Pixel, HTC og Sony). App’en er spækket med lækre features, og lige nu ser den faktisk ud til at være blandt markedets allerbedste. Den er som alt hvad Bwin rør ved i lækker design, og teknologien er helt i top. Skulle du stadig være i tvivl, bør du tage imod ovenstående tilbud om cashback hos Bwin – du vil helt sikkert kunne lide app’en.

Hvis du endnu ikke har læst vores omfattende anmeldelse af den internationale bookmaker-gigant så er det værd at lige bruge fem minutter. Bwin er tilbage på det danske marked i stor stil med livebetting, en attraktiv bonus, gratis live streaming og en mobil app ud over det sædvanlige.

Besøg bookmakergiganten og få en lækker bonus op til 1.000 kr.