Ram det højeste odds og vind VIP-tur til Frankrig

Ram det højeste odds hos NordicBet og vind tur til EM-slutrunden

Kan du godt lide at gå efter de højeste odds? Så er denne splinternye kampagne fra spiludbyderen NordicBet helt sikkert dig. Ram det højeste odds og vind VIP-tur til Frankrig under fodbold-EM.

Gå efter det højeste odds og vind tur til Frankrig

  • Opret en konto hos NordicBet. Har du allerede en konto hos spiludbyderen, så kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Kampagnen hedder “Vind en VIP-rejse til Frankrig ved at ramme det højeste odds” og er nem at finde på spiludbyderens hjemmeside. Du skal tilmelde dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Placér et væddemål på min. 50 kr. på hvilken som helst sport eller kamp. Væddemålet kan placeres som både pre-match og livebet. Vinder du dit væddemål vil du muligvis figurere på leaderboardet, som opdateres dagligt på hverdage. Leaderboardet finder du på kampagnesiden, og det viser de bedste 10 kuponer.

Det kan du vinde

Der er en spændende fodboldpakke på højkant til de tre bedste i konkurrencen. VIP-pakken for to personer indeholder: Rejsepenge til at arrangere fly til Stockholm, en nats hotelophold i Stockholm, fly fra Brommas internationale lufthavn, to nætters ophold på 4-stjernet hotel i Toulouse samt adgang til fodboldfestlighederne i Toulouse d. 17. juni klokken 15.00. Den 17. juni spiller Sverige imod Italien under EM-slutrunden i Toulouse, så der bliver helt sikkert gang i festlighederne.

Det med småt

  • Tilmelding til konkurrencen er påkrævet.
  • Du kan spille lige så mange gange som du ønsker i konkurrence-perioden. Dit kvalificerende væddemål skal være afgjort i konkurrenceperioden.
  • Du bestemmer selv om du spiller singler eller doubler. Det siger dog sig selv, at du nok bliver nødt til at spille doubler for at ramme de højeste odds.
  • Konkurrencen løber indtil onsdag d. 27. april kl. 23:59. Vinderne vil blive offentliggjort den 30. april.

Husk at du lige nu kan få et 200 kr. risikofrit spil hver eneste uge hos NordicBet. Dette tilbud er gældende hver eneste uge indtil d. 15. maj 2016. Læs mere om hvordan du får risikofri betting her. Den skandinaviske spiludbyder er desværre ikke helt fremme i bussen hvad angår en attraktiv velkomstbonus, men så er det heldigt, at der er ganske mange alternativer. Se listen med markedets bedste velkomstbonusser her.

Få risikofrit spil for 200 kr. på fodbold hver eneste uge hos NordicBet