Få et risikofrit 100 kr. spil på Superligaen

Spil på Superligaen og få et risikofrit spil for 100 kr.

Få et risikofrit 100 kr. spil på Superligaen. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen NordicBet, som har stor fokus på de danske fodboldrækker. Tilbuddet gælder alle kunder – nye som gamle – og du kan få fat på et risikofrit spil på Superligaen til og med 30. juli. Gå i gennem nedenstående nemme trin, og du har lynhurtigt lidt ekstra action på den bedste hjemlige liga.

Sådan får du et risikofrit 100 kr. spil på Superligaen

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Siden hedder “100 kr. riskfree bet på Superligaen”, og du finder den ganske nemt på spiludbyderens hjemmeside eller i app’en til mobilen. På kampagnesiden tilmelder du dig tilbuddet.
  • Placer et kvalificerende væddemål på mindst 100 kr. på et Superliga-marked til minimum odds 1.50. Du bestemmer selv hvad du vil spille på så længe disse krav er opfyldt. Dit spil kan både være pre-match eller live – det er op til dig.
  • Du vil derefter modtage et 100 kr. risikofrit spil på Superligaen med det samme. Du aktiverer dit risikofrie spil ved at sætte kryds i den blå “Riskfree Bet”-boks, når du afgiver dit spil. Husk på at du skal have 100 kr. til både det kvalificerende væddemål og dit risikofrie spil på Superligaen – i alt 200 kr. Taber du dit risikofrie spil på Superligaen, får du dine penge refunderet uden krav om yderligere spil. Skulle du være så heldig at vinde, er der følgende gennemspilskrav på nettogevinsten: Tre (3) gange til minimum odds 1.50.

Få dit risikofrie spil lige her

Det med småt

  • Tilbuddet er gældende for både nye og eksisterende NordicBet-kunder.
  • Kampagnen løber i perioden 10.-30. juli 2017.
  • Tilmelding og et kvalificerende spil på Superligaen er nødvendig for at være berettiget til et risikofrit spil.

Spil på Superligaen hos NordicBet. Se odds her

NordicBet er en af de bedste spiludbydere, hvis du er til hjemlig fodbold. Det gør sig bl.a. gældende i det store sponsorat af landets næstbedste række, som tilmed bærer navnet NordicBet-Ligaen. Læs mere om den populære spiludbyder i vores anmeldelse. Er du til et godt gammeldags velkomsttilbud, så er NordicBet på banen med et fint tilbud om 2.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles seks (6) gange til minimum odds 2.00. Læs mere om dette tilbud her – eller gå til vores bonusoversigt, der dækker alle spiludbydernes velkomsttilbud.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.