Risikofrit 200 kr. spil på Liverpool-Manchester United

Få risikofrit spil på Premier League-braget Liverpool-Manchester United

Søndag eftermiddag er der traditionsrigt rivalopgør mellem Liverpool og Manchester United på Anfield. Spiludbyderen Betsafe er klar med et ganske fornemt tilbud, der kan spice weekendens mest imødesete Premier League-opgør gevaldigt op: Få 200 kr. risikofrit spil på Liverpool-Manchester United – der er ingen gennemspilskrav på evt. refunderede midler. Det eneste det kræver er, at du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Sådan får du gratis betting-action på Liverpool-Manchester United

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede er kunde, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretage en indbetaling på 200 kr. til din spilkonto før kl. 15.00 søndag eftermiddag (d. 17. januar 2016).
  • Aktivér dit risikofrie spil på Liverpool-Manchester United i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil (1X2-vindermarkedet). Vinder du dit risikofrie spil, skal gevinsten omsættes én enkelt gang til odds 1.50. Taber du derimod dit spil, refunderes din indsats kvit og frit uden gennemspilskrav. Se det er jo ganske nemt, ikke?

Få gratis Premier League-action her

Det med småt

  • Kun et vinderspil single-bet (1X2) på ovenstående kamp er gyldig. Du bestemmer selv, om du vil anvende dit risikofrie spil pre-match eller som et livebet.
  • Hvis du vinder med dit væddemål, vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Der er et omsætningskrav på 1 x gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen) til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.

Få risikofrit spil på 200 kr. på Liverpool-Manchester United

Liverpool-Manchester United er et klassisk rivalopgør, der går mange årtier tilbage. I denne sæson er det dog lidt undtagelsesvist ikke et topopgør, men det gør nu ikke intensiteten og rivaliseringen mindre. De to klubber har haft svært ved at følge med overraskelsen Leicester og de to titelkandidater Arsenal og Manchester City i toppen af tabellen, så kampen i dag gælder om vigtige point i kampen om at nå op til de “europæiske” pladser. Manchester United kan med en sejr i dagens opgør på Anfield overtage West Hams femteplads, mens Liverpool nærmest er tvunget til sejr, hvis det skal blive til europæisk i næste sæson. Det bliver under alle omstændigheder et opgør mellem to pressede managere – henholdsvis Jürgen Klopp og Louis van Gaal.

Premier League-braget Liverpool-Manchester United spilles søndag d. 17. januar kl. 15.05. Du kan se kampen direkte på TV3 Sport 2.

(Artikelfoto: cchana / Flickr)

Lige nu: Opret konto hos Betsafe og få 1.000 kr. i velkomstbonus