Spil 100 kr. risikofrit på at Andy Murray vinder Australian Open

Spil risikofrit på Andy Murray i Australian Open

Spil 100 kr. risikofrit på Andy Murray til at vinde Australian open. Sådan lyder tilbuddet fra spiludbyderen Unibet til alle nye kunder under sæsonens først Grand Slam-turnering. Du kan spille 100 kr. på Andy Murray til at vinde Australian Open – i skrivende stund odds 2.75. Hvis skotten ikke vinder turneringen i Sydney får du din indsats retur som cool cash – uden krav om gennemspil. Ergo er det 100% risikofrit.

Sådan kan du spille på Andy Murray til at vinde Australian Open – uden risiko!

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt. Tilbuddet gælder kun for nye kunder, som opretter en konto i perioden mandag d. 16. – søndag d. 29 januar 2017.
  • Log ind på din konto og gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder ganske enkelt “Spil risikofrit 100 kr på Andy Murray som vinder af Australian Open”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig kampagnen ved at klikke på “registrer”.
  • Placér et spil på præcis 100 kroner på Andy Murray til at vinde Australian Open 2017. Du kan placere dit væddemål på Andy Murray under hele turneringen, men husk at oddsene på skotten naturligvis vil falde undervejs i takt med, at han når længere i turneringen. Oddsene på Andy Murray er før turneringen 2.75.
  • Hvis Andy Murray ikke formår at forsvare sin titel fra 2016 vil du mandag d. 30. januar få 100 kr. retur i cool cash. Der er ingen krav om gennemspil – så du kan altså ikke tabe på dette væddemål.

Spil på den forsvarende mester uden risiko her

Det med småt

  • Tilbuddet om et risikofrit spil på Andy Murray gælder kun for nye kunder, som opretter en konto i perioden mandag d. 16. – søndag d. 29 januar 2017.
  • Tilbuddet gælder kun for vinderspil på Andy Murray, som vinder af Australian Open 2017. Indsatsen skal være på præcist 100 kr.
  • Refunderingen er uden gennemspilskrav, så du kan ikke tabe på dette væddemål.

Andy Murray er næstfavorit efter Novak Djokovic

Spil uden risiko på Andy Murray til at vinde Australian Open 2017

Som du kan se på ovenstående odds er den forsvarende mester Andy Murray næstfavorit efter serbiske Novak Djokovic. Til gengæld vurderes disse to spillere til at være kæmpefavoritter i forhold til de resterende spillere. The Big Four er nu en saga blot, og tiltroen til Rafael Nadal og legenden Roger Federer ligger på et lille sted. En sejr til schweizeren giver pengene hele 23 gange igen, og mon ikke det odds er en lille indsats værd? Man kan jo altid handle ud undervejs.

Husk også Boosted Odds på Novak Djokovic

Samtidig med dette tilbud tilbyder Unibet også boosted odds på Novak Djokovic. Du får lige nu odds 3.00 i stedet for odds 2.50. Tilbuddet om boosted odds på Djokovic gælder naturligvis ikke for evigt, så det kan være en god idé at placere en sjat på både Novak Djokovic til forhøjede odds (3.00) – og 100 kr. på Andy Murray til at vinde turneringen (2.75). Dermed får man garderet sig pænt med turneringens to klart største forhåndsfavoritter. De to favoritter tørnede i øvrigt sammen i sidste uge i finalen i Qatar, og her trak Djokovic det længste strå i et supertæt opgør. 6-3, 5-7 og 6-4 var de tætte cifre.

Spiludbyderen har også boosted oddsene på Serena Williams til at vinde kvindernes turnering. Det regulære odds er 3.75, mens du i “boosted odds”-sektionen kan hente odds 4.00. Det lyder ikke af meget, men 7% er også værd at tage med. Amerikaneren er ikke overraskende kæmpefavorit til at vinde turneringen Down Under sammen med tyske Angelique Kerber.

Spil på Novak Djokovic med boosted odds under Australian Open 2017

Gratis livestreaming af Australian Open

Slutteligt er det værd at nævne, at Unibet livestreamer alle kampe fra Australian Open kvit og frit. Eneste krav er blot, at du har penge på din spilkonto. Mindste-indskuddet er 80 kr., og derefter har du fri adgang til gratis live streaming af Australian Open. Tilbuddet gælder naturligvis også for damesingle og doublerne.

Den skandinaviske spiludbyder Unibet er naturligvis på banen med en lækker velkomstbonus. Du kan lige nu hente 200% i velkomstbonus – op til 2.000 kr. Gennemspilskravene er måske de allerbedste på markedet; kun 6x til minimum-odds 1.40. Læs mere om denne velkomstbonus her.

(Artikelfoto: Carine06 / Flickr)

Få boosted odds og se alle kampe fra Australian Open ganske gratis