Risikofrit spil på 200 kr. til Juventus-Manchester City

Få risikofrit spil på Juventus-Manchester City

Onsdag aften er der topkamp i Champions League. Juventus-Manchester City må siges at være aftenens mest interessante opgør i fodboldens kongeklasse, og du kan nu toppe kampen i Torino op med lidt ekstra lir. Få et risikofrit spil på 200 kr. til Juventus-Manchester City – du kan ikke tabe på dette tilbud!

Sådan får du et risikofrit spil på 200 kr. til Juventus-Manchester City

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på 200 kr. til din Betsafe-konto senest kl. 20.45 onsdag d. 25. november – altså ved kick-off.
  • Aktivér dit risikofrie spil i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Du bestemmer selv om dit spil skal være pre-match eller live.
  • Vinder du dit spil skal gevinsten omsættes én gang til min. odds 1.50. Taber du derimod dit spil, refunderes din indsats kvit og frit som cool cash. Se det er da et tilbud der vil noget!

Det med småt

  • Du skal foretage en indbetaling på minimum 200 kr. inden kampstart for at være kvalificeret til dette tilbud. Det skal ske i tidsrummet tirsdag d. 24. november kl. 11.30 og indtil kampstart (onsdag d. 25. november kl. 20.45).
  • Kun vinderspil single bets (1X2) på Juventus-Manchester City er gyldig. Du bestemmer selv, om du vil anvende dit risikofrie spil prematch eller som et livebet.

Få risikofrit spil på Juve-Man City her

Spil på Juventus-Manchester City hos Betsafe og få pengene retur hvis du taber

De italienske Champions League-finalister fra Juventus er favoritter, når de onsdag aften tager imod Manchester City hjemme på Juventus Stadium. Holdet har efter en forfærdelig sæsonstart mandet sig op, og weekendens 1-0-sejr over Milan var endnu et skridt i den rigtige retning. Det virker som om, at holdet efterhånden er kommet sig lidt mere over tabet af de tre store profiler i sommerpausen; Pirlo, Vidal og Tevez. De lyseblå fra Manchester City kommer derimod til Torino med lidt af en blamage. 1-4-nederlag til Liverpool hjemme i Premier League er ikke en speciel god optakt til kampen imod de stærke italienere, men holdet har ellers været godt kørende og kan aldrig afskrives.

Juventus-Manchester City har kampstart onsdag d. 25. november kl. 20.45, og kampen kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Aktuelt tilbud: Få en lækker 100% velkomstbonus – op til 1000 kr.