Spil på sætspil og få cashback under French Open

Få cashback på dit sætspil under French Open

French Open i tennis er netop begyndt og der er lagt op til to spændende uger på det røde grus på Roland Garros i Paris. Spiludbyderen Betfair er klar med en lækker sætspil-kampagne, der er gældende under hele turneringen. Spil på sætspil-markedet inden kampstart på en hvilken som helst French Open-kamp, og få cashback hvis din spiller vinder 1. sæt, men taber kampen. Du kan få op til 250 kr. refunderet som et freebet.

Sådan får du cashback på sætspil under French Open

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betfair. Benyt venligst dette link for at komme til spiludbyderens sportsbook.
  • Spil på sætspil-markedet inden kampstart på en hvilken som helst French Open-kamp. Et sætspil er f.eks. 2-1 og 3-0 i sæt. Hvis din valgte spiller vinder 1. sæt men ikke vinder kampen, refunderes din tabte indsats på kampens sætspil-marked som et freebet op til 250 kr.

Spil på sætspil i French Open her

Det med småt

  • Tilbuddet kræver ikke tilmelding.
  • Tilbuddet gælder kun sætspil – f.eks. 3-1 og 2-0 i sæt. Tilbuddet gælder ikke for “vinderen af 1. sæt”, “vinderen af 2. sæt” “korrekt score i 1. sæt” eller “antal sæt”.
  • Dit væddemål skal være sat på Betfairs sportsbook – væddemål sat på spillebørsen tæller ikke med.
  • Hvis du placerer mere end ét væddemål på French Open sætspil-markedet, vil det være dit første væddemål, der tæller i denne kampagne. Du vil med andre ord kun kunne tage imod tilbuddet én gang i løbet af French Open-turneringen.

Spil sætspil på Wozniacki under French Open og få cashback

Som det kan ses på ovenstående grafik kan du f.eks. spille på, at Caroline Wozniacki vinder sin åbningskamp ved French Open imod italienske Karin Knapp med 2-1 i sæt. Det giver i skrivende stund pengene fire gange igen. Skulle Wozniacki vinde første sæt, men tabe kampen vil du få cashback på op til 250 kr. Pengene refunderes som et freebet.

Spiludbyderen Unibet er også klar med et par lækre kampagner til årets anden Grand Slam-turnering. Du kan få cashback på op til 400 kr. hvis Sharapova gevinder turneringen, og du samtidig har spillet på en anden til at vinde på Roland Garros. Læs mere om dette tilbud her. Den skandinaviske bookmaker er også klar med et tilbud på, at hvert femte live-væddemål er risikofrit. Læs mere om live-betting-tilbuddet her.

Hvem vinder årets turneringer i henholdsvis herre- og dame-single? Vi har spurgt vores faste tennisekspert Kristian Bækgaard, og du kan læse hans optakt til French Open 2015 her.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet