Se årets brag i UFC gratis hos Unibet

Se braget i UFC mellem Conor McGrecor og Jose Aldo ganske gratis hos Unibet

Natten til søndag kæmpes det der tegner til at blive årets brag i UFC (Ultimate Fighting Championship), når legenden ‘Scarface’ Jose Aldo tager imod Conor McGregor til UFC 194 i Las Vegas. Braget i fjervægt mellem to af verdens bedste MMA-kæmpere kan live-streames ganske gratis hos Unibet. Se hvordan her.

Se legendernes kamp i UFC når Jose Aldo tager imod Conor McGregor

Sådan streamer du UFC gratis

  • Opret en konto hos Unibet.
  • Foretag en indbetaling til spiludbyderen. Minimum-indskuddet er blot 80 kr.
  • Du kan nu se UFC-braget mellem Jose Aldo og Conor McGregor ganske gratis. Kampen finder du i live-betting-sektionen, når kampens begyndelse nærmer sig.

Det med småt

  • Det er god stil at sætte et spil for dine indskudte midler, men det er ikke krævet. Du kan hæve dine penge efterfølgende uden at sætte et spil.

Opret en konto her

Se braget i UFC mellem Jose ALdo og Conor McGregor ganske gratis hos Unibet

Det kan godt være, at vi danskere ser frem til boksekampen mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen lørdag aften, men hypen er ingenting i forhold til UFC-braget mellem brasilianske Aldo og irske McGregor. Jose Aldo er den teknisk begavede fighter, som har besejret en lang række stærke modstandere igennem tiderne (bl.a. Urijah Faber, Frankie Edgar, Ricardo Lamas og Chad Mendes). Aldo har ikke tabt i mere end ti år – man skal helt tilbage til november 2005 for at finde brasilianerens sidste og eneste nederlag. Siden da er det blevet til 18 sejre i streg, og Aldo er da også forsvarende mester i fjervægt. De imponerende resultater betyder, at Aldo omtales som en af tidernes bedste MMA-kæmpere, og kampen imod McGregor vil også afgøre om han kan blive den bedste.

Conor McGregor er den yngre og eksplosive udfordrer. Den irske fighter er berygtet for at stoppe sine modstandere før tid, og specielt i de to første runder er ireren kendt for at tage livet af modstanderne. McGregor har vundet 14 kampe i streg, og ikke siden 2010 har han måtte forlade ringen som taber. Den rapkæftede McGregor har bl.a. Dennis Siver, Max Holloway, Dustin Poirer og Diego Brandao på listen over nedlagte modstandere. Kun to af irerens atten kampe er ikke endt med en knock-out-sejr.

Den irske bad-mouth Conor ‘The Notorious’ McGregor er snæver favorit til at vinde fighten, men oddssætterne er bestemt ikke sikre på noget. En af årsagerne til bookmakernes tiltro til McGregor er helt sikkert den overbevisende sejr over Chad Mendes tilbage i juli, men det bør man nok ikke lægge så meget i. Chad Mendes stillede op i uhørt dårlig forfatning. Kampen mellem Aldo og McGregor skulle have været bokset tidligere i år – i forbindelse med UFC 189 – men blev aflyst pga. en skade til Aldo. Eksperter spekulerer i om skaden er helet 100%, og om det vil påvirke den rutinerede fighter. Aldo har bokset de fleste kampe tiden ud på det seneste, og spørgsmålet er om han overhovedet kan stoppe ireren før tid. Uagtet, Aldo rangerer stadig som nummer 1 på UFC’s pund-for-pund liste, mens man skal helt ned på 12.-pladsen for at finde hans irske udfordrer.

Kampen mellem Jose Aldo og Conor McGregor er planlagt til søndag d. 13. december kl. 06.00 – natten mellem lørdag og søndag dansk tid. Kampen kan livestreames ganske gratis hos spiludbyderen Unibet.

Spiludbyderen live streamer alle fem kampe fra main card i UFC 194 – nattens program:

Unibet livestreamer alle kampe fra UFC 194 ganske gratis - inklusiv braget McGregor vs. Aldo

Spil på årets mest hypede kamp – Jose Aldo vs. Conor McGregor – her