Se Barcelona-Real Madrid ganske gratis

Se Barcelona-Real Madrid gratis

Søndag aften spilles verdens måske største rivalopgør når de spanske giganter FC Barcelona og Real Madrid tørner sammen på Camp Nou i Barcelona. Se Barcelona-Real Madrid ganske gratis hos Unibet.

Sådan kan du se Barcelona-Real Madrid gratis

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log-ind på din konto. Sørg for at der står mindst 1 kr. på kontoen og du kan se Barcelona-Real Madrid ganske kvit og frit. Kampen streames fra kl. 21.00 søndag d. 22. marts.

Se Barcelona-Real Madrid her

Husk også alle de gode tilbud på El Clásico

Hvis du også har planer om at sætte en mønt eller to på kampen, så har spiludbyderne en række gode tilbud som er værd at overveje.

Få odds 4.00 på Barcelona

Unibet giver dig odds 4.00 på hjemmeholdet Barcelona. Du kan få lov til at sætte op til 100 kr. til dette forhøjede odds. Det “regulære” odds er i skrivende stund 1.64, så der er tale om en markant forhøjelse.

Læs mere om tilbuddet her

Få cashback på 400 kr. ved et straffespark

Der bliver ofte dømt et straffespark i de dramatiske kampe i mellem Barcelona og Real Madrid. Der er blevet dømt fem straffespark i de seneste syv El Clásico-opgør, så der er historisk set en god chance for at det gentager sig søndag aften. Du får op til 400 kr. på tre udvalgte væddemålstyper hvis der skal skydes fra 11-meter-pletten.

Læs mere om cashback-tilbuddet her

Cashback på 200 kr. på El Clásico

Spiludbyderen Betsafe giver dig 200 kr. tilbage på et tabt 1X2-væddemål. Refunderingen er en bonus som skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50. Gennemspilskravene gør dette tilbud til det dårligste af disse tre, men det er dog værd at tage med som “gratis ekstraværdi”.

Læs mere om tilbuddet her

El Clásico er blot er én ud af tusindvis af kampe og events som Unibet live-streamer ganske gratis. Eneste krav er, at du har penge på din konto. Live-streamen kan du via Apple TV eller Googles Chromecast sende over på dit tv, så det er nærmest som at se det på en normal tv-skærm. Læs mere om spiludbyderens store udvalg af live-streaming events her.

Se Barcelona-Real Madrid på Unibet fra kl. 21.00 søndag d. 22. marts.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud