Se Brian Laudrups fire tips til weekenden

Brian Laudrup tipper weekendens bedste fiduser

Den tidligere danske landsholdslegende Brian Laudrup giver her sine fire bedste tips til weekendens kampe. Unibet-ambassadøren tipper bl.a. topkampen på Emirates mellem Arsenal og Manchester United og topkampen i Superligaen mellem FC Midtjylland og AaB.

Crystal Palace – Liverpool FC (søndag 14:30)

Bør Liverpool ikke kunne vinde her? Eller rettere: Skal de ikke vinde? Svaret er selvfølgelig ja. Lige nu ligger de i Ingenmandsland i tabellen og en ny fiasko vil også kunne gå ud over forberedelserne til den kommende ugens vanvittigt vigtige CL-kamp mod Ludogorets. Og hvis Liverpool også vil spille CL i den kommende sæson, skal de snart i omdrejninger hjemme i Premier League. Heldigvis er Crystal Palace heller ikke særlig godt kørende i år, og derfor må de være en af de modstandere, som Liverpool ikke bare skal, men også kan, slå. Det tror jeg også, at både Brendan Rodgers og hele truppen er klar over, og at de derfor kommer til at styre denne kamp. Når Liverpool er kommet op mod de virkelig gode hold – eller hold – der har udvist mere motivation end dem selv, er de indtil videre kommet til kort. Men Crystal Palace er hverken bedre eller mere motiverede, så jeg tror mest på en succesoplevelse til de røde fra Merseyside.
Spilforslag: 2 – Odds 1.86

 

Arsenal – Manchester United (lørdag 18:30)

Jeg ser to hold med det til fælles, at deres forsvar ikke er ret gode for tiden. Ud over en formstærk Alexis Sanchez hos hjemmeholdet, har det knebet gevaldigt med stabiliteten – og det er naturligvis derfor, at Arsenal er langt fra lokalrivalerne fra Chelsea i denne sæson. Heller ikke hos United er forsvaret værd at skrive hjem om, mens offensiven fungerer nogenlunde igen. Både Rooney og van Persie synes at være kommet i omdrejninger, så Falcaos skade er ikke så stor en svækkelse, som den kunne have været. Vi får se, om det bliver til spilletid til Anders Lindegaard eller om David De Gea er kommet sig over sin skade. For når det gælder Uniteds defensiv er det ikke så meget keeperen, med kæden foran ham, der giver grund til bekymring. Selvom der ikke er tradition for, at de indbyrdes opgør byder på mange mål, tror jeg at på, at vi får flere scoringer i dette opgør. Angriberne er skarpe for tiden og begge forsvar har langt fra vist sig dirkefri.
Spilforslag: Over 2,5 mål – Odds 1.69

 

FC Midtjylland – AaB (søndag 19:00)

Et hold der er gode til at score mod et hold, der er gode til at lukke af. Det bliver på alle måder en interessant duel, for AaB er vel et af de få hold, der virkelig kan byde midtjyderne op til dans. Hvor Glen Riddersholm er mest til det offensive, har Kent Nielsen måske mere defensiven som sit naturlige DNA. Og i de seneste indbyrdes opgør, har det være AaB, der har trukket sig sejrrigt ud af kampene. Naturligvis bliver det svært i Herning, hvor FCM har gjort MCH Arena til et uindtageligt fort i denne sæson, ligesom AaB ikke kan undgå at tænke på, hvordan de bedst hævner øretæven fra Bukarest i den kommende uges Europa League-kamp mod Steaua. Her kan AaB med en sejr rykke forbi rumænerne og vil have alle chancer for også at skulle europæisk fodbold til foråret. Naturligvis tager man én kamp ad gangen, men netop fordi det gik så galt i Bukarest, tror jeg simpelthen ikke, at den kommende kamp, kan undgå at spille ind. Ikke dermed sagt, at AaB tager let på kampen, men FCM får næppe noget bedre tidspunkt til at bryde deres dårlige stime mod AaB, end dette. FCM spiller som et tophold – og har et topholds nødvendige held – og jeg tror derfor de vil nådesløst vil straffe det mindste koncentrationssvigt hos AaB.
Spilforslag: 1 – Odds 2.05

 

AC Milan – Inter (søndag 20:45)

To kriseramte mandskaber, der er langt fra fordums storhed. Og et lokalopgør fyldt med historie. Vinderen kommer lidt tættere på de europæiske pladser, mens taberen sidder fast i middelmådigheden. Det bliver virkelig en kamp, hvor det handler om IKKE at tabe. Inter har lige fyret træneren og hentet Roberto Mancini tilbage, for at skaffe de gode resultater tilbage. Men hverken Rom eller den blå/sorte del af Milano blev bygget på en dag, og Mancini har et stort arbejde foran sig. Han er naturligvis mere erfaren som træner en Filippo Inzaghi, men jeg i grunden ikke det betyder noget i dette opgør. Begge mandskaber har – for traditionelle tophold – spillet for mange uafgjorte kampe i denne sæson, hvilket er grunden til, at de halter efter Juventus og Roma. Men da der står så meget på spil, som der gør, hælder jeg i grunden mest til endnu en pointdeling i slaget om Milano. Det kan godt være, at Roberto Mancinis ansættelse vil få en positivt effekt hos Inter, men det kommer først til at ske på et senere tidspunkt. I denne kamp vil det primært handle om, ikke at tabe til lokalrivalerne.
Spilforslag: X – Odds 3.20

Spil de fire kampe hos Unibet

Ønsker du at modtage Brian Laudrups tips på SMS, kan du oprette en konto hos Unibet. Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal lader også op til topkampen på Emirates. Se de tre eksperter vurdere kampen i nedenstående klip.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus