Se Brian Laudrups tre fiduser til en stor fodboldlørdag

Brian Laudrup stikker ud på tre af kampene på en fantastisk fodboldlørdag

Lørdag står den på intet mindre end fire spændende rival- og lokalopgør i fodboldens verden, og Brian Laudrup giver her sine bud på tre gode spil til en fantastisk fodboldlørdag. Tottenham med Christian Eriksen i topform tager imod Arsenal i et klassisk London-opgør, Atletico Madrid og Real Madrid dyster i den spanske hovedstad, Everton og Liverpool mødes i et klassisk Merseyside derby, og Juventus og AC Milan slutter en superfed fodboldlørdag af i Torino.

 

Tottenham – Arsenal (lørdag 13:45)

Det traditionsrige lokalopgør i Nordlondon kommer næppe til at gå stille af sig. Begge hold er inde i rigtig gode stimer og især Arsenal kan med fem sejr i træk godt være deres start på 2015 bekendt. Da der er masser af prestige på spil, regner jeg med at vi som sædvanlig kommer til at se en meget lige kamp, og jeg er overbevist om, at det kan blive en underholdende affære. Havde det ikke været fordi, at Tottenham har fået en dansker, der har vist, at han kan score de afgørende mål, ville jeg nok regne Arsenal for små favoritter, men da vi gang på gang har set Christian Eriksen i en afgørende rolle for Tottenham, hælder jeg mere til, at vi får en underholdende kamp, hvor der bliver scoret i begge ender.

Spilforslag: Begge hold scorer – 1.56

 

Everton – Liverpool (lørdag 18:30)

Endnu en engelsk klassiker – og en kamp, det i grunden er svært at spå om. Everton ser ud til at have bremset det frie fald de var inde i omkring jul, og de har gjort ved at forbedre defensiven betragteligt. Det er gået ud over underholdningsværdien, men til gengæld taber de i det mindste ikke. Hos Liverpool er Daniel Sturridge tilbage, så offensiven er styrket væsentligt. Når det så er sagt, er der så meget prestige på spil, at kampen godt kan gå hen og blive låst, fordi det bare betyder rigtig meget, hvem der er byen Liverpools bedste hold. Jeg kan i hvert fald sagtens se kampen ende uafgjort, hvilket den har gjort fire ud af de seneste fem gange, som man har afholdt Merseyside-derbyet.

Spilforslag: X – 3.40

 

Juventus – AC Milan (lørdag 20:45)

Engang var dette et topopgør. Det var dengang AC Milan var et tophold og en fast bestanddel af den europæiske elite. Det er de ikke længere, og det er næsten symptomatisk at en af klubbens farligste angribere i dag sidder på trænerbænken. Men Filippo Inzaghi kan ikke længere selv score målene, så Milan roder nu rundt i tabellens Ingenmandsland og er over 30 point efter førerholdet fra Torino. Det bliver ikke viljen, der bliver det udslagsgivende, for Milan er helt sikkert motiverede for at spændende ben for Juventus. De har bare ikke evnerne til det for øjeblikket. Juventus er som Bayern i Tyskland: Fuldstændig overlegne i den hjemlige liga, og det kommer Milan ikke til at ændre ved. Jeg tror, at Milan vil prøve at holde Juventus fra fadet så længe så muligt, men at det projekt ikke kommer til at lykkes. Det bliver næppe det store festfyrværkeri af en fodboldkamp, men bare endnu en af de kampe, som Juventus vinder til sidst.

Spilforslag: Under 2,5 mål – 1.95

Spil med på en stor fodboldlørdag

Husk også at du kan vinde 30.000 kr. i NordicBets store Derbyjackpot. Læs mere her.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus