Se den store Superliga Guide 2015/16

Hent den store Superliga Guide 2015/16 her

Den nye sæson i den bedste danske fodboldrække nærmer sig med hastige skridt. Der er nu under en uge til, at bolden igen ruller i Alka Superligaen. Landets største spiludbyder, Danske Spil, er klar med en stor Superliga Guide 2015/16, som er spækket med odds, statistikker og masser af fakta. Årets store Superliga Guide er naturligvis ganske gratis og kan hentes her på siden.

Superliga Guide 2015/16

Det eneste du skal gøre for at få adgang til en masse spændende odds, optakter, statistik og fakta er at klikke på nedenstående knap. Guiden er lavet i PDF-format, så du bør kunne læse den på stort set alle devices. Hvis du alligevel ikke kan læse den, skal du sikre dig, at du har Acrobat Reader installeret. Det er et gratis program, som kan hentes her.

Hent den store Superliga Guide 2015/16 nemt og ganske gratis her

 

Den nye sæson i Superligaen starter fredag d. 17. juli og efterårssæsonen fløjtes af søndag d. 6. december. Som sædvanligt er FC København favoritter til at løbe med titlen, men i år har oddsætterne også en pæn fidus til Brøndby og de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Danske Spil har FCK som markant favorit til odds 1.80, mens FCM og Brøndby følger efter med henholdsvis 2.70 og 8.00.

I bunden forventes der en tæt kamp om at undgå nedrykning. Som noget ganske nyt, er der kun en enkelt nedrykningsplads at spille om, og det betyder at det er markant sværere at spille på en nedrykker. Oprykkerne fra Viborg er favorit til at forlade Superligaen, men holdet fra domkirkebyen er tæt forfulgt af sidste sæsons overraskelse Hobro og oprykkerholdet AGF. Det bliver i hvert fald spændende at se, hvordan den hæderkronede klub fra Aarhus klarer sig i returen til landets bedste række.

Ud over de traditionelle spil, så er Danske Spil også på banen med et hav af special-væddemål. Hvem scorer flest mål? Hvem får flest røde kort? Hvor mange point opnår den enkelte klub? Hvem fører rækken efter efterårssæsonen? Der er et hav af spillemuligheder, og du kan se dem alle ved at hente Danske Spils store Superliga Guide 2015/16. God fornøjelse.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.