Se eksperternes bud på de to mandagskampe

To mandagskampe i dag; Esbjerg-AaB og Roma-Juventus
To mandagskampe i dag; Esbjerg-AaB og Roma-Juventus

Efter en weekend sprængfyldt med masser af fodbold, må vi i dag nøjes med to mandagskampe før det igen går løs i fodbold-Europa. Mandag aften spilles der en spændende kamp mellem Esbjerg og AaB i Superligaen, mens der er topbrag i den italienske Serie A, når AS Roma tager imod selveste Juventus. Unibet-eksperterne Mikkel Bishoff, Per Marxen og Anders Sigdal har taget pulsen på de to mandagskampe, og giver i nedenstående videoer deres bud på en spilfidus på en lidt stille spil-mandag.

Esbjerg-AaB

Esbjerg tager imod de forsvarende mestre fra AaB i en vigtig kamp, der kan indikere i hvilken ende af rækken de to hold skal spille i forårssæsonen. Esbjerg fik en ganske fin start på foråret i sidste uge ved at slå Silkeborg, men alt andet end en sejr ville nu også have været en gedigen skuffelse. AaB lagde ud med at slå Brøndby, og det er jo ganske fint hvis man ser bort fra spillet på banen. Det var en kamp, hvor Brøndby burde have fået mindst det ene point med sig hjem fra Aalborg.

Hjemmeholdet må til dagens kamp undvære Mikkel Vestergaard og Mick van Buren. Til gengæld er Magnus Lekven tilbage efter karantæne. Kevin Mensah kan få debut for vestjyderne. AaB mangler op til flere spillere til dagens kamp. Rasmus Thelander, Gilli Sørensen, Jakob Ahlmann, Danny Gorter, Patrick Kristensen og Lukas Spalvis er alle ude. Unge Frederik Børsting er derimod tilbage i truppen.

Bookmakerne spår en relativt jævnbyrdig kamp med en lille fordel til hjemmeholdet. AaB har spillet en hård kamp i Europa, og det kan tælle til hjemmeholdets fordel.

Esbjerg-AaB odds fra Unibet

Hør Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal kloge sig på opgøret på Blue Water Arena.

 

Roma-Juventus

Der er topbrag i den bedste italienske liga i aften, når AS Roma og Juventus mødes på Stadio Olympico. Kampen sendes direkte på Canal 8, men hvis du ikke kan se den kanal, kan du streame kampen ganske gratis på Unibet. Det eneste det kræver er, at du har en konto hos spiludbyderen med penge på.

Roma er hele ni point efter Den Gamle Dame og kun en sejr kan bruges til noget for hovedstadsklubben. Holdet ligger og kæmper en indædt kamp med Napoli og ærkerivalerne Lazio om Champions League-pladser, så det er alt for tidligt at afskrive Totti og co. rent motivationsmæssigt. Roma er videre i Europa League, og kan dermed koncentrere sig lidt om den hjemlige liga.

Juve cruiser afsted i suveræn stil og har praktisk talt vundet mesterskabet. Dortmund blev besejret i Champions League i sidste uge, og dermed er et nogenlunde resultat før returkampen i hus. Spillet er ikke så sprudlende som tidligere, men resultaterne flasker sig for Allegris tropper for tiden.

Hjemmeholdet må undvære Ibarbo, Strootman, Doumbia, Castan, Balzaretti og Maicon. Flere af disse er dog langtidsskadede. Juve må højst sandsynligt undvære Pirlo fra startelleveren. I så fald vil afløseren nok være argentinske Pereyra.

Se Roma-Juventus gratis her

Roma-Juventus odds fra Unibet

De tre Unibet-eksperter runder også lige de to mandagskampe af med et par spilforslag til topkampen i støvlelandet.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud