Se alle de gode EM-tilbud her

Se vores oversigt over spiludbydernes bedste EM-tilbud

EM-slutrunden fløjtes i gang fredag d. 10. juni kl. 21.00, når værtsnationen og forhåndsfavoritterne Frankrig tager imod Rumænien. Vi giver dig her et overblik over de mange spændende EM-tilbud du kan drage nytte af. Men du skal være hurtig på aftrækkeren – flere af tilbuddene gælder kun indtil EM fløjtes i gang.

Få en god start på slutruden med alle spiludbydernes EM-tilbud

Der er ingen tvivl om at EM-slutrunden er årets helt store fodboldbegivenhed, og spiludbyderne står nærmest i kø med lækre bonusser, kampagner og konkurrencer. Der er bestemt gode muligheder for at opnå ekstra værdi, hvis du følger godt med og er selektiv med tilbuddene. Vi har herunder listet de klart bedste og sjoveste EM-tilbud fra spiludbyderne.

 

[divider]Vind 1 mio ved at tippe forkert[/divider]

EM-tilbud fra Unibet: Vind 1 mio. kr. i stor “taber-konkurrence”

Er du god til at gætte forkert? Så er Unibets store “Nul rigtige-konkurrence” måske noget for dig. Konceptet går ud på at du skal tippe alle 36 kampe i det indledende gruppespil. Her gælder det dog om at tippe forkert – ja, du læste rigtigt. Du løber ganske enkelt med førstepræmien på en million danske kroner, hvis det lykkes dig at tippe alle 36 indledende kampe forkert – hvilket dog også er en fantastisk præstation i sig selv. Ud over den gigantiske førstepræmie til verdens måske dårligste tipper, så er der daglige lodtrækninger om kontanter mellem alle spillere, der har nul rigtige, og dermed stadig er med i kampen om den store førstepræmie. Dette EM-tilbud er måske markedets sjoveste – og heldigvis er det gratis at deltage. Læs mere om den nyskabende konkurrence her.

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

Deltag i konkurrencen her

 

[divider]Uheldig i straffespark?[/divider]

Få cashback hvis din EM-vinder ryger ud på straffe

Du kender det helt sikkert godt. Du har spillet på et hold som gør en fornem figur – lige indtil holdet står overfor at skyde straffe i en straffesparkskonkurrence. England er notorisk dårlige til straffespark, og hvis du føler for at kaste dine penge i retning af The Three Lions som EM-vinder, så kan du for alvor drage nytte af dette tilbud hos spiludbyderen Unibet. Når du spiller på vinderen af EM-slutrunden, så får du cashback – op til 350 kr. – hvis dit hold ryger ud på straffespark. Læs mere om din garanti imod et bittert straffe-nederlag her.

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

Få cashback på dine uheldige helte her

 

[divider]Få en bonus på 300 kr.[/divider]

Spil for 100 kr. og få en bonus på 300 kr.

Spiludbyderne er selvfølgelig klar med en masse lækre bonusser i forbindelse med EM-slutrunden. Skandinaviske NordicBet er naturligvis ingen undtagelse. Hos NordicBet kan du få 300 kr. i bonus – du skal blot spille for 100 kr. på en vilkårlig EM-kamp. Bonussen har tilmed særdeles lækre gennemspilskrav. Den skal blot spilles igennem tre (3) gange til min. odds 1.50. Læs mere om det lækre tilbud om en 300 kr. bonus her.

Spilstop: Søndag d. 12. juni kl. 23.59

Få fingrene i en lækker bonus på 300 kr. her

 

[divider]Tip EM-vinderen og vind fede præmier[/divider]

Tip EM-vinderen i gratis konkurrence og vind fede præmier

Tyske Tipico er klar med en lækker konkurrence, hvor du skal tippe vinderen af EM-slutrunden i Frankrig. Konkurrencen forudsætter ikke at du er kunde hos spiludbyderen, og det er ganske gratis at deltage i gættekonkurrencen. Du kan vinde følgende præmier: iPad Pro, Marshall Bluetooth Speaker, Apple Sport Watch samt en Adidas miCoach Smart Ball. Læs mere om den store og gratis EM-konkurrence her.

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

Deltag i gratis EM-konkurrence her

 

[divider]Få markedets højeste odds på Frankrig som EM-vinder[/divider]

Spil på Frankrig til markedets højeste odds – boosted med 30%

Værtsnationen Frankrig er spiludbydernes helt store favorit, og det afspejles naturligvis i oddsene. Lige nu får du omkring odds 4.00 for en hjemmebanetriumf, men hos Unibet er man gået et skridt videre. Både nye og nuværende kunder kan nemlig spille på Frankrig som EM-vinder til odds 5.25 – det er over 30% mere end markedets øvrige spiludbydere. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men det er der faktisk kæmpe-værdi i. Læs mere om odds boost på Frankrig her.

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

Få markedets højeste odds på Frankrig her

 

[divider]Spil på EM-vinderen og få bonus hver gang holdet vinder[/divider]

Spil på den endelige EM-vinder og få bonusser undervejs

Skal du også stikke ud på vinderen af EM-slutrunden? Så kan du med fordel gøre det hos Betfair Sportsbook, som er klar med ekstra lir på alle “vinderspil”. Spil på vinderen af EM og få 50 kr. i bonus hver gang “dit hold” vinder en kamp. Kampe vundet efter forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence tæller også med. Bonusser skal blot gennemspilles én gang til min. odds 1.50. Tilbuddet er fra spiludbyderens sportsbook – ikke spillebørsen. Læs mere om spiludbyderens bonus-kampagne her.

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

Få bonus hver gang dit hold vinder

 

[divider]Få pengene retur på ciffertips ved 0-0[/divider]

Få pengene retur på alle ciffertips ved 0-0

Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, er naturligvis også klar med en række tilbud til EM-slutrunden. Hvis du kan lide at spille ciffertips – altså det korrekte resultat af kampen (f.eks. 2-1, 3-0 eller 2-3) – så kan du med fordel drage nytte af dette tilbud om cashback. Danske Spil giver dig pengene retur – som cool cash vel at mærke – på tabte ciffertips hvis kampen ender 0-0. Og ja, refunderingen er 100% fri for gennemspilskrav. Tilbuddet gælder for alle kampe i første runde.

Få cashback på tabte ciffertips ved 0-0 her

 

[divider]Spil på EM-topscoreren og få bonus hver gang holdet vinder[/divider]

Spil på EM-topscoreren og få bonus for hvert mål han scorer

Hvem bliver EM-topscorer i denne slutrunde? Thomas Müller, Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Harry Kane og Olivier Giroud er spiludbydernes fem bedste bud på topscorertitlen. Men det kan vel lige så godt blive Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimović eller Paul Pogba kan det ikke? Når du spiller på EM-topscoreren hos Betfair Sportsbook, så får du 50 kr. i bonus hver gang din spiller scorer. Bonussen skal blot gennemspilles én gang til mininimum-odds 1.50 før den er blevet til cool cash.

Spilstop: Fredag d. 10. juni kl. 21.00

Få bonus hver gang din topscorer garner

 

EM-slutrunden i Frankrig fløjtes i gang fredag d. 10 juni kl. 21.00 med åbningskampen Frankrig-Rumænien. Du kan se kampen direkte på TV2 eller tysk ZDF.

Kan du ikke få nok af EM-tilbud? Hvis du allerede har draget fordel af ovenstående EM-tilbud eller er mere til traditionelle velkomstbonusser, så tag et kig på vores bonus-oversigt. Bonusoversigten vrimler med gode tilbud – om alt fra et risikofrit spil på mobilen til markedets største velkomstbonus på 3.000 kr.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets største bonus på 3.000 kr.