Se La Liga hos Danske Spil

Se La Liga på Danske Spil - gratis live streaming

I skrivende stund (fredag aften kl. 22.00) er der desværre stadig ikke fundet en løsning på hvem der får rettighederne til at vise spansk fodbold fra La Liga på dansk tv i 2015/16-sæsonen. Den store usikkerhed har været en varm kartoffel på de sociale medier i de seneste uger, og de mange danske fans af klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia og Sevilla er bestemt ikke tilfredse med udsigten til en La Liga-fri weekend. Og hvem ved – det kan være at forhandlingerne trækker yderligere ud?

Leder du som alle os andre også efter en løsning på, hvordan du ser 1. spillerunde i La Liga, så er der godt nyt fra Danmarks største spiludbyder. Danske Spil er klar med gratis live-streaming, så du ikke går glip af hverken Ronaldo, Messi, Neymar og alle de andre i weekenden.

Se La Liga hos Danske Spil

Fredag aften kan du følge Michael Krohn Dehli og Sevillas udekamp mod Malaga, mens lørdag byder på Atleticos hjemmekamp mod oprykkerne fra Las Palmas. Søndag kan du naturligvis live streame både Real Madrid og FC Barcelonas kampe, mens aftenen afrundes med Daniel Wass’ debut for Celta Vigo i opgøret mod Levante. Og det allerbedste af det hele: Det er ganske gratis!

Se La Liga hos Danske Spil – sådan gør du:

  • Opret en spillekonto hos Danske Spil, eller log på din eksisterende spillekonto.
  • Har du penge på din spillekonto, eller placeret et spil indenfor de seneste 24 timer – har du ubegrænset adgang til hele live streaming-udbuddet.
  • Find den kamp du ønsker at se under “Live Betting” og klik på streaming-ikonet. Du kan nu se La Liga og en masse andet sport.

Se La Liga hos Danske Spil

Danske Spil er dog ikke den eneste spiludbyder, der har en kur til den spanske syge. Du kan også streame La Liga hos Unibet og NordicBet. Begge populære spiludbydere byder i øvrigt også på Serie A, fransk Ligue 1, svensk Allsvenskan og både 1. og 2. Bundesliga. Læs vores artikel om gratis live streaming her.

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.