Se Mayweather-McGregor til halv pris

Se Mayweather-Mcgregor til halv pris hos Viaplay. Kræver blot et kvalificerende spil hos Unibet

Se Mayweather-McGregor til halv pris. Så godt lyder tilbuddet fra Unibet og Viaplay, som sammen giver dig Pay Per View-adgang til årets boksebrag i Las Vegas. Tilbuddet gælder for alle nye Unibet-kunder, og kræver blot et kvalificerende væddemål på kampen på 250 kr. Læs nedenstående trin, og du har lynhurtigt adgang til Mayweather-McGregor på Viaplay.

Sådan kan du se Mayweather-McGregor til halv pris

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, kan du desværre ikke drage nytte af tilbuddet. Så må du bede en god ven om at åbne en konto, så I kan se kampen sammen.
  • Spil et kvalificerende single-væddemål på kampen. Du skal spille for minimum 250 kr. og minimum-odds skal være 1.50.
  • Tilbuddet gælder til og med fredag d. 25. august kl. 23.59. Opretter du en konto i dag fredag d. 25. august og straks spiller på boksekampen modtager du din Viaplay Pay-Per-View voucher i morgen lørdag kl. 20.00.

Opret konto og få adgang til boksebraget her

Det med småt

  • Pay Per View-adgang hos Viaplay koster normalt 499 kr., så du får dermed adgang til kampen til halv pris.
  • Det er en forudsætning for at benytte voucheren, at du opretter en brugerkonto og oplyser kreditkortoplysninger til Viaplay. Intet abonnement bliver dog oprettet. Ingen penge vil ej heller blive trukket ifm. brug af voucher.
  • Viaplay understøtter de fleste enheder – f.eks. desktop, mobil, tablet, SmartTV, Apple-TV, Chromecast og spillekonsol. Se mere på viaplay.dk/ppv.

Se Mayweather-McGregor odds hos Unibet her

Floyd Mayweather og Connor McGregor træder i ringen natten mellem lørdag og søndag kl. 05.00 dansk tid. Boksebraget i Las Vegas er kun tilgængelig i Danmark via Pay Per View hos Viaplay, så hvis du vil se Mayweather-McGregor er det altså hos Viasats online PPV-kanal at det foregår.

Husk også at Unibet har en af markedets bedste velkomstbonusser. Den er du også berettiget til hvis du opretter en konto ifm. dette tilbud. Læs alt om velkomstbonussen her. Er du på udkig har vi altid en frisk opdateret bonusoversigt – se alle tilbuddene her.

Lige nu: Besøg Unibet og få en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr.