Se Serie A-fodbold ganske gratis på nettet

Se gratis streaming af Serie A hos spiludbyderne

Den italienske Serie A har historisk set været lidt en kæledække hos danske fodboldfans, og nu er der godt nyt til alle danske tifosi. Man kan nemlig spille på og se masser af italiensk bold hos spiludbyderne.

I flere sæsoner har mægtige Juventus været toneangivende i støvlelandet, men i denne sæson ser lykken ud til at være vendt for Torino-mandskabet. Selv ikke med en af verdens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo, på holdet kan “Den gamle dame” følge med de to Milano-klubber AC Milan og Inter. Du kan live streame alle sæsonens kampe, hvis blot du har en spilkonto med midler på. Mere kræver det ikke!

Det er ikke altid til at finde ud af hvem der har rettighederne til den italienske Serie A. Der er dog hjælp at hente hos spiludbyderne, som har et gigantisk stort udvalg af gratis fodbold live streaming. Således kan Serie A i sæsonen 2020/2021 også ses hos bl.a. Unibet, NordicBet og Bet365. Alle tre spiludbydere er blandt de mest populære på det danske marked (sammen med Danske Spil), og udvalget af gratis live streaming er helt sikkert med til at øge populariteten.

Spil på og se Serie A hos Bet365

Verdens største spiludbyder er naturligvis på banen med Serie A live streaming. Opret en spilkonto og indbetal mindst 50 kr. og du har adgang. Det tager dig blot en håndfuld minutter, og så har du adgang til masser af italiensk topfodbold. Spiludbyderen har desuden også masser af bold fra andre ligaer på programmet – bl.a. tysk Bundesliga, spansk La Liga og fransk Ligue 1.

Sådan kan du se Serie A gratis hos Unibet

Opret en konto hos Unibet. Indsæt minimum 40 kr. på din spilkonto, og du kan streame løs af et gigantisk udvalg af sport. Ud over Serie A har Unibet også rettighederne til at streame La Liga, Bundesligaen, den franske Ligue 1, Æresdivisionen i Holland og den svenske Allsvenskan. Hos populære Unibet kan du se med for blot 40 kr., og du kan tilmed indbetale med MobilePay og Apple Pay. Det bliver ikke nemmere.

Sådan kan du se Serie A gratis hos NordicBet

Opret en konto hos NordicBet. Indsæt minimum 100 kr. på din spilkonto, og du har nu adgang til et hav af gratis live streaming. Den skandinaviske spiludbyder streamer bl.a. følgende sportsgrene/ligaer; NBA basket fra USA, MLB baseball fra USA, Bundesligaen, 2. Bundesliga og naturligvis Serie A.

Hvis du er til streaming på nettet kan du med fordel læse mere om emnet i vores lille artikel om gratis live streaming og NBA live streaming. Der er mindst en håndfuld gode grunde til at det er værd at tilmelde sig de tre populære spiludbydere. Spiludbydernes live streaming betyder bl.a. at du kan se kampene på mobil, computer og tablet.

Serie A live streaming – spørgsmål og svar

Hvilke spiludbydere byder på Serie A live streaming?

Du kan bl.a. live streame Serie A hos Bet365, Unibet og NordicBet.

Hvad kræver det for at kunne se Serie A?

Du skal have en spilkonto hos en spiludbyder, og der skal være penge på kontoen eller du skal have sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Kan man også live streame Serie B?

Ja, det kan du godt. De to førstnævnte spiludbydere har også Serie B og Coppa Italia på programmet.

Kan man se Serie A på mobilen?

Ja, du kan live streame Serie A på mobilen hos de omtalte spiludbydere. Er du mere til desktop eller tablet, kan du også gøre dette.