Se US Open gratis hos Unibet

Se alle kampe fra US Open ganske gratis hos Unibet

Årets sidste Grand Slam-turnering, US Open, skydes i gang i disse dage, og de næste to uger byder på tennis i absolut verdensklasse. Er du til Federer, Djokovic, Serena og Wozniacki – så læs med her. Unibet viser nemlig alle kampene direkte via live streaming.

Sådan kan du se US Open ganske gratis

  • Opret en konto hos Unibet via dette link.
  • Foretag en indbetaling til din spilkonto. Minimumindskuddet er blot 80 kr.
  • Du er nu klar til en endeløs række af toptennis. Du finder live streamingen i live betting-sektionen.

Det bliver ikke nemmere. Eneste krav er som sagt, at du har penge på din spilkonto, og det bør være til at overholde. Unibet er som altid godt rustet til en spændende Grand Slam-turnering, og du kan i skrivende stund finde odds på samtlige førsterunde-kampe.

Mændenes US Open-turnering tegner til at blive en åben affære efter at Nadal desværre har meldt afbud pga. en skade. De tre andre fra “The Big Four” – dvs. Djokovic, Federer og Murray – er naturligvis kæmpefavoritter i Nadals fravær, men hverken “Nole” eller Murray har været suveræne på det seneste. Djokovic har efter sejren i Wimbledon ikke kunne få spillet til at køre, og det er uvist i hvilken form serberen stiller op. To nederlag til henholdsvis Tsonga og Robredo har betydet, at Djokovic kun har spillet fire betydende kampe siden Wimbledon. Det kan gå hen og blive en ulempe, men mon ikke den rutinerede serber kan nå at spille sig i form i de indledende kampe?

Veteranen Roger Federer er på udkig efter sin sjette sejr på Arthur Ashe stadium, og schweizerens muligheder ser bedre ud end i flere år. En finale i Toronto og en sejr i Cincinatti har vist at formen er på plads, og han har tilmed fået en masse kampe i benene imod gode modstandere. Der er ingen tvivl om, at Federer år efter år får det sværere, og det kan ikke udelukkes, at han selv spekulerer i om det snart er sidste udkald ift. endnu en Grand Slam-gevinst.

Andy Murray har lige som de to andre storfavoritter været i ilden i både Toronto og Cincinatti. To kvartfinaler og to nederlag til de to senere vindere – Tsonga og Federer – lød høsten på. Vinderen af US Open 2012 ser dog ud til at have fået sig en svær lodtrækning, og skotten er da også kun seedet som nummer otte. Det betyder, at han allerede i kvartfinalen kan løbe ind i Tsonga, som har set ganske skarp ud den seneste måned.

US Open 2014 odds – mænd

Se gratis live streaming af US Open med Unibet

Hos kvinderne er Serena Williams som altid den store favorit. Der er et pænt spring ned til Sharapova og Simona Halep. Danske Wozniacki har vist ganske god form på det seneste, og det skal blive spændende at se om hendes post-McIlroy-optur fortsætter i New York. Bookmakerne vurderer Wozniacki til en kvartfinaleplads, og hos Unibet kan du f.eks. hente odds 23 på sejr til danskeren. Serbiske Ivanovic (billedet), det nye håbe Bouchard, hårdtslående Stosur, og Serenas søster Venus er fire af de bedre bud på en outsider til titlen, men som udgangspunkt ligger den Serena, hvis hun er motiveret og skadesfri.

US Open 2014 odds – kvinder

Live streaming af alle kampe i US Open hos Unibet

Er du på udkig efter en masse gratis live streaming, så kan du med fordel læse vores spritnye artikel om gratis live streaming her. US Open starter mandag d. 25. august kl. 17.00 dansk tid.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus