Se Wozniacki-Williams gratis på Unibet

Se Wozniacki-Williams på gratis live streaming hos Unibet

Caroline Wozniacki har igen fundet storformen, og lørdag morgen dansk tid gælder det semifinale i WTA-turneringen i Singapore. Modstanderen er ingen ringere end hendes gode veninde og verdens suverænt bedste tennisspiller, Serena Williams. Se Wozniacki-Williams direkte og gratis hos Unibet.

  • Sådan kan du se Wozniacki-Williams ganske gratis

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Sørg for at der er penge på din konto. Minimum-indskuddet er 80 kr. De 80 kr. kan hæves igen, men Unibet har helt sikkert en masse fristende væddemål – bl.a. på Wozniacki-Williams-semifinalen.
  • Så længe der blot er penge på din konto, kan du se alverdens lækre kampe og begivenheder ganske gratis hos Unibet. Du kan naturligvis streame kampen på både desktop, mobil og tablet.

Det danske tennis-es har haft en god uge i Singapore. Tre sejre i streg – over henholdsvis Sharapova, Radwanska og Kvitova har givet Wozniacki masser af selvtillid. Efter sejren over Kvitova udtalte danskeren, at det var en af hendes bedste kampe nogensinde, så selvtilliden fejler intet. Netop selvtillid er også hvad hun får brug for imod verdensetteren Serena Williams. Den yngste Williams-søster fører den indbyrdes statistisk imod Wozniacki med hele 10-1, og alene i år har Williams trukket det længste strå tre gange. Wozniackis sejr ligger mere end to år tilbage.

Oddssætterne hos Unibet har også vurderet, at Serena Williams er kæmpefavorit. Blot odds 1.35 giver amerikaneren igen, mens der er flotte 3.20 at hente på Caroline. Til trods for den store favoritværdighed til Williams, så levner oddssætterne trods alt danskeren bedre chancer end i US Open-finalen i september. Der var oddset på Williams hele nede i 1.21 – og hun vandt da også relativt klart (6-3 6-3).

Se Wozniacki-Williams gratis her

Wozniack-Williams odds fra Unibet

Wozniacki-Williams semifainale i Singapore - odds fra Unibet

(Billede: Wikipedia)

Husk også at når du har en konto hos Unibet kan du se en masse gratis live streaming. Lørdag aften viser den populære spiludbyder således også El Clásico – rivalopgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Vi har lavet en lille oversigt over hvilke sportsgrene som kan ses hos Unibet og de andre spiludbydere. Se oversigten her.

Caroline Wozniackis semifinale er programsat til lørdag morgen kl. 8.30, så nogle af os får måske brug for vækkeuret. Skulle en af spillerne trække sig med en skade, så kan du se de forskellige spiludbyderes regler her.

Se højdepunkter fra Wozniacki-Kvitova

http://youtu.be/NBS4-YOpJxs

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus