Sidste nyt før braget i Parken: Patriotismen lever

Sidste nyt før braget i Parken: Patriotismen lever igen

Braget i Parken mellem Danmark og Sverige fløjtes i gang om mindre end en håndfuld timer, og dermed er der stadig tid til at sætte de sidste spil på kampen. Hvor danskerne op til kampen på Freinds Arena i Stockholm havde skruet gevaldigt ned for patriotismen, så ser det anderledes positivt ud for opbakningen til aftenens returopgør på dansk grund.

Vi har netop modtaget de seneste tal fra spiludbyderen Unibet, og de viser at danskerne igen tror på det danske landshold.

Per Marxen fra Unibet fortæller: “Som man ser, er patriotismen i hvert fald intakt hos danskerne – og vi er favoritter til at nappe billetten, når man kigger på hvordan alle vores kunder har spillet”.

Sidste nyt før braget i Parken: Patriotismen lever

Som ovenstående tal illustrerer, tror både danske og svenske kunder hos spiludbyderen, at Danmark vinder EM-kvalifikationsbraget i Parken. Selv blandt vores svenske naboer og arvefjender tror man, at Danmark vinder kampen og kvalificerer sig. Dermed er rollerne byttet om i forhold til før kampen i det svenske.

Samlet set følger spillemønstret også oddsene for kampen i Parken, mens der dog er langt flere der spiller på dansk kvalifikation ift. spiludbydernes chancevurdering. Danmark giver pt. odds 2.45 til at gå videre, og det tror imponerede mange – nærmere bestemt 71% – af de danske Unibet-kunder altså på at vi gør.

Selv vores nordiske broderfolk lidt længere nordpå – Norge – har mest tiltro til det danske landshold. På globalt plan er der dog dødt løb mellem de to hold ift. videre kvalifikation. 54% af pengene er landet på de danske værter, mens 46% tror på at Zlatan & co. skal med til EM næste år i Frankrig.

Odds på EM-kvalifikations-braget mellem Danmark og Sverige

Spil på Danmark-Sverige her

Husk også at Unibet er klar med et fantastisk lækkert tilbud til braget i Parken. Spil for 100 kr. på Danmark på matchodds (1X2) før kampens begyndelse. Vinder du dit væddemål får du din gevinst som normalt. Taber du dit væddemål, så får du din indsats refunderet som cool cash. Læs mere om dette lækre tilbud lige her.

Braget i Parken fløjtes i gang tirsdag d. 17. november kl. 20.45 og kan ses direkte på Kanal 5.

Spil 100 kr. på dansk sejr i Parken – uden risiko for at tabe spillet