Simone storfavorit til at vinde Melodi Grand Prix

Simone er storfavorit til at vinde Melodi Grand Prix 2016. Se odds her.

Lørdag d. 13. februar 2016 løber årets Melodi Grand Prix af stablen, og sangerinden Simone Egeriis er storfavorit til at løbe med sejren. Spiludbyderen NordicBet fortæller, at Simone ikke bare er deres favorit, men også at de danske spillere tror på sejr til den 23-årige sangfugl.

Spil på Melodi Grand Prix 2016

Deltagerfeltet til årets Melodi Grand Prix slap lidt uheldigt ud før tid, men det betyder til gengæld, at spillerne har ekstra tid til at finde frem til indsatserne før finalen finder sted i Horsens lørdag d. 13. februar.

Noget tyder på, at spiludbyderen NordicBet ramte plet, da de som nogle af de første udråbte Simone til favorit ved det danske Melodi Grand Prix. I hvert fald er indskuddene på sangerinden og hendes bidrag ‘Heart Shaped Hole” strømmet ind siden bookmakeren i fredags åbnede for spillet.

“Det er sjældent, at vi oplever så stor konsensus omkring en favorit på dette tidlige tidspunkt i forløbet. Interessen for at spille på Simone er ganske enkelt overvældende. Det bekræfter os selvfølgelig i, at vores vurdering af hende som favorit var rigtig. ‘Heart Shaped Hole’ har internationalt format og skiller sig efter vores mening ud fra resten af feltet”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Spil på Simone her

Det er dog ikke kun Simone, som får spillerne til kasseapparatet. En “dark horse” er så småt ved at skille sig ud blandt de øvrige kandidater. Det drejer sig om Anja Nissen og nummeret ‘Never Alone’.

“Anja Nissen er ved at etablere sig som Simones største rival. Blandt favoritterne har hun tiltrukket næstflest indskud. Foreløbig har det dog ikke givet os anledning til at justere oddsene”, lyder det fra oddssætteren.

På dr.dk har brugerne allerede kunne stemme på deres favoritter i en lille stemme-widget, og her fører duoen Muri og Mario knebent foran Simone. Fra disse to deltagere er der langt ned til forfølgerfeltet, så også denne lille “opinionsmåling” peger i Simones favør. Simone deltager i Melodi Grand Prix for tredje gang og har desuden også vundet Scenen er din. Dermed er hun den klart mest profilerede deltager i årets felt.

Spil på Melodi Grand Prix hos spiludbyderen NordicBet. Se odds her.

Find spillet på NordicBet under “Musik” og “Melodi Grand Prix”.

Spil på Simone her

Hør Simone med Heart Shaped Hole her:

Melodi Grand Prix 2016 løber af stablen lørdag 13. februar kl. 20 i Forum Horsens og sendes direkte på DR1.

(Artikelfoto: YouTube)

Spil på favoritten Simone og alle de andre deltagere hos NordicBet