Spil for 100 kr. på EM og få 300 kr. bonus

Spil 100 kr. på EM og få lækker 300 kr. bonus

EM-slutrunden i Frankrig nærmer sig med hastige skridt, og de mange spiludbydere står i kø med spændende konkurrencer, tilbud og bonusser. Skandinaviske NordicBet vil naturligvis ikke stå tilbage, og tilbyder derfor en særdeles flot 300 kr. bonus. Konceptet er ganske enkelt: Spil for 100 kr. på EM-bold og få en 300 kr. bonus. Bonussen har ganske lempelige gennemspilskrav, så følg med herunder og se, hvordan du kan få nogle ekstra spir at rutte med til EM-slutrunden.

Få 300 kr. bonus ved at spille 100 kr. på EM

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen, så spring blot videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder blot “Få din 300 kr. bonus”. På kampagnesiden skal du registrere dig.
  • Placér dit kvalificerende væddemål på 100 kr. mellem d. 30. maj og søndag d. 12. juni med din mobil på en vilkårlig EM-kamp. Du kan placere dit væddemål både pre-match og live. Eneste krav er, at dit spil har et minimum-odds på 1.50. Det bør være til at overkomme.
  • Du modtager nu en 300 kr. bonus, som du kan benytte til lige hvad du lyster. Bonussen har følgende gennemspilskrav: tre (3) gange til min. odds 1.50.

Få fat i den lækre EM-bonus her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig for at kunne drage nytte af tilbuddet.
  • Du skal spille et 100 kr. kvalificerende spil på EM via spiludbyderens app eller mobile browser.
  • Du kan ikke bruge bonussen til at placere et systemspil, men ellers er der frit valg fra alle hylder ift. sportsgrene, odds, antal kampe, beløb osv.

Hvis du endnu ikke har spillet hos NordicBet, så kan du se frem til en af markedets største velkomstbonusser. Du får hele 2.000 kr. i bonus, hvis du spiller på mobilen hos NordicBet. Gennemspilskravene er fair og spiludbyderens nye betting-app er ganske lækker. Læs mere om det gode tilbud her.

Spil 100 kr. på EM og få 300 kr. bonus med lempelige gennemspilskrav

Husk at tilbuddet om en 300 kr. bonus kun er gældende i små 10 dage endnu – til og med søndag d. 12. juni.

Nyhed: Prøv Danmarks største bonus på 2.000 kr. hos NordicBet