Spil 100% risikofrit på Danmark-Irland

Få 100 kr. risikofrit spil på Danmark-Irland. Du kan ikke tabe

Spil helt uden risiko på Danmark-Irland i VM-kvalifikationskampen i Parken. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen Unibet, der er klar med et 100% risikofrit tilbud til den vigtige playoff-kamp. Der er ingen gennemspilskrav på en refundering, så du kan med andre ord ikke tabe på dette tilbud. Det er ren og skær velgørenhed fra den populære spiludbyder. Læs med i nedenstående guide, og du har lynhurtigt et 100 kr. risikofrit spil på Danmark-Irland.

Sådan får du et risikofrit spil på Danmark-Irland

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en kunde hos Brian Laudrups yndlingsspiludbyder, så kan du blot hoppe videre til næste punkt. Tilbuddet gælder nemlig for alle kunder – nye som gamle.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Dette gøres nemt ved at klikke på tilmeld. Du finder nemt kampagnesiden på hjemmesiden, i app’en eller på mobilbrowser.
  • Spil mindst 100 kr. på en dansk sejr over Irland. Danmark giver i skrivende stund 1.69. Spillet skal være et single, pre-match 1X2 spil for minimum 100 kr.
  • BUM! Du har nu draget nytte af tilbuddet om 100 kr. risikofrit spil på Danmark-Irland. Hvis Danmark vinder slaget lørdag aften, så får du din gevinst (i skrivende stund 69 kr.) – naturligvis som cool cash. Hvis det ikke lykkes landsholdet at slå irerne, så får du 100 kr. i kontanter returneret på mandag. Der er ingen gennemspilskrav på en evt. refundering, så tilbuddet er helt uden risiko for dig. Du kan med andre ord ikke tabe på dette tilbud.

Få risikofri landskamps-action her

Det med småt

  • Tilbuddet om et risikofrit spil på Danmark-Irland gælder for VM-playoff-kampen lørdag d. 11. november kl. 20.45.
  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Dit spil skal være et singlespil, minimum 100 kr., på dansk sejr i 1X2-kamp (fuld tid). Du må ikke spille systemspil, doubler og live. Hold også snitterne fra spiludbyderens cash-out funktion.
  • Spiller du for mere end 100 kr. på Danmark og spillet går i vasken, så får du kun 100 kr. refunderet.
  • Læs venligst alle regler og vilkår på kampagnesiden før du drager nytte af spillet.
  • Spil ansvarligt. 18+.

Danmark-Irland odds på VM-playoff-kampen

Danmark-Irland - se oddsene på den vigtige VM-playoff-kamp her

Åge Hareides tropper er ikke overraskende gjort til pænt store favoritter på hjemmebanen i Telia Parken. Danmark har fået en opblomstring i efteråret og profiler som Christian Eriksen, Nicklas Bendtner, Pione Sisto og Kasper Schmeichel er stærkt spillende. Irland blev nummer to i sin egen gruppe efter Serbien og gjorde en okay figur uden at være prangende. De mest kendte skikkelser på holdet er vel John O’Shea, Aiden McGeady og den altid farlige spydspids Shane Long.

Danmarks forventede startopstilling

Schmeichel, Ankersen, Kjær, Bjelland, Stryger Larsen, Kvist, Eriksen, Delaney, Cornelius (Bendtner?), Jørgensen og Sisto.

Irlands forventede startopstilling

Randolph, Ward, Clark, O’Shea, Christie, McGeady, Hendrick, Whelan, Arter, Brady og Long.

Trænere for de to hold er naturligvis Åge Hareide og Martin O’Neill.

Danmark-Irland spilles lørdag d. 11. november kl. 20.45, 2017. Kampen kan ses direkte på Kanal 5.

Husk også at hvis du er helt ny kunde hos den grønne spiludbyder, så kan du drage nytte af markedets måske bedste velkomstbonus. Du får lige nu 100% – op til 1.500 kr. Gennemspilskravene er ganske fair. Du skal blot spille bonussen igennem seks gange til min-odds 1.40. Læs alt om velkomstbonussen her. Husk også at tjekke tilbuddene fra de andre spiludbydere ud – der er godbidder såvel som skidt og kanel.

Lige nu: Besøg Unibet og få en lækker 100% bonus op til 1.500 kr.