Spil ciffertip på Champions League og få et 40 kr. freebet

Spil ciffertip på Champions League og få et freebet

De to resterende Champions League-kvartfinaler spilles i aften, og TonyBet er klar med et lille freebet-tilbud, som kan spice en allerede drønspændende fodboldaften ekstra op. Spil ciffertip (korrekt resultat) på Champions League og få et 40 kr. freebet.

Sådan får du et freebet ved at spille ciffertip på CL

  • Opret en konto hos TonyBet. Hvis du allerede har en konto, så kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil for minimum 40 kr. på ciffertip (korrekt resultat) på aftenens Champions League-kampe. Spillet skal være af varianten “korrekt resultat”  – f.eks. 1-0 eller 1-3 – og være et single-spil.
  • Skulle du tabe dit væddemål vil du få refunderet 40 kr. som et freebet. Dette freebet skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.85.

Det med småt

  • Det kvalificerende væddemål skal være et single-spil på korrekt resultat / ciffertip.
  • De refunderede midler er en bonus, som skal gennemspilles én gang til min. odds 1.85. Refunderingen foretages dagen efter – dvs. torsdag d. 23. april.

Spil ciffertip og få et freebet her

Fire hold skal forsøge at hægte sig på Barcelona og Bayern München i årets Champions League-semifinaler. Begge resterende kvartfinale-opgør er helt åbne, og der er umiddelbart ikke lagt op til en walk-over for nogen af holdene. Monaco tager imod Juventus hjemme i fyrstendømmet, og skal forsøge at indhente italienernes 1-0-føring fra kampen i Torino. Størst fokus er der nok på dramaet i Madrid mellem de to lokal- og ærkerivaler Real Madrid og Atletico Madrid. Første kamp på Santiago Bernabéu endte 0-0, og Atletico har resultatmæssig overhånden imod storebror Real i de seneste kampe. Real Madrid er dog relativ klar favorit hos TonyBet, men alt kan ske i disse intense lokalopgør.

Monaco-Juventus ciffertips

Ciffertip Monaco-Juventus

Real Madrid-Atletico Madrid ciffertip

Real Madrid-Atletico Madrid ciffertip

Besøg TonyBet og få et 40 kr. freebet